Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Pate de ciuperci. Rețeta de post care o să îți încânte papilele gustative

Publicat:

Daca ți post și ești in cautarea unui mic dejun sanatos sau a unei gustarii delicioase, ai nimerit unde trebuie. Pateul de ciuperci este raspunsul ideal pentru cautarile tale in materie de gastronomie.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cu ce se ung cozonacii de Paște la final, dupa ce i-ai scos calzi din cuptor. Trucul vechi de sute de ani care o sa-ți incante papilele gustative

19:05, 29.04.2024 - Cu ce se ung cozonacii imediat ce ii scoți din cuptor. Daca vrei sa aiba o crusta perfecta și sa fie aurii, afla care este secretul ce ii va face exact ca in reviste. Este un truc vechi, pe care și strabunicile noastre il foloseau de Paște. Cu ce se ung cozonacii de Paște Cozonacii […] The post Cu ce…

Rețeta de shaorma de post. Preparatul care iți va incanta papilele gustative

11:25, 11.04.2024 - Rețeta de shaorma de post este simpla, iar gustul ei va reuși sa-ți incante papilele gustative/ Iata de ce ingrediente ai nevoie pentru aceasta mancare gustoasa și sanatoasa, dar și care este modul de preparare!

Rețeta de brioșe cu nuci. Desertul care iți va incanta papilele gustative in postul Paștelui

07:55, 27.03.2024 - Ne aflam in postul Paștelui, cel mai greu din an, iar din acest motiv ne-am pregatit sa-ți prezentam cea mai simpla rețeta de brioșe cu nuci. Este desertul care iți va incanta papilele gustative in aceasta perioada din an. Iata de ce ingrediente ai nevoie, dar și care este modul de preparare!

Rețeta de cartofi cu ciuperci și ceapa la tigaie. Un preparat delicios pentru perioada postului

20:35, 20.03.2024 - Ne aflam in perioada postului Paștelui, iar daca nu ai idee ce sa mai gatești, atunci nu-ți face probleme, deoarece noi venim cu soluția și iți prezentam o rețeta simpla de cartofi cu ciuperci și ceapa la tigaie. Este un preparat delicios, care va reuși sa-ți incante papilele gustative. Iata de ce ingrediente…

Rețeta de supa crema de legume cu ciuperci. Ce sa gatești in prima zi din Postul Paștelui

16:40, 18.03.2024 - Știm cat de greu este sa gasești rețete delicioase de post, din acest motiv iți venim in ajutor. Suma crema de legume cu ciuperci este o adevarata delicatesa, este hranitoare și are foarte multe beneficii pentru sanatate. Iata cu ce sa te rasfeți in prima zi din post.

Rețeta de pachețele de primavara. Vor reuși sa-ți incante papilele gustative

10:20, 15.03.2024 - Daca vrei sa te bucuri de un preparat nou, atunci pregatește rețeta de pachețele de primavara. Acestea vor reuși sa-ți incante papilele gustative. Iata de ce ingrediente ai nevoie, dar și care este modul de preparare!

Rețeta de mucenici muntenești fierți. Preparatul care iți va incanta papilele gustative pe data de 9 martie

10:45, 09.03.2024 - Astazi, pe data de 9 martie 2024, sunt sarbatoriți Sfinții 40 de Mucenici din Sevastia. Pentru aceasta zi de sarbatoare ți-am pregatit o rețeta simpla de mucenici muntenești fierți. Este preparatul care iți va incanta papilele gustative. Iata de ce ingrediente ai nevoie, dar și care este modul de preparare!

Rețeta de ciuperci in sos de bere. Este simpla și delicioasa

23:45, 23.02.2024 - Daca ai ramas in pana de idei cu mesele și nu știi ce sa mai prepari pentru cei dragi, rețeta de mai jos iți poate veni in ajutor. Ai nevoie de cateva ingrediente simple, pe care majoritatea gospodinelor le dețin in bucatarie și puțin timp liber, iar rezultatul va fi unul delicios.


Ce parere ai despre aceasta stire?