Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Partenerul de alpinism al clujeanului Vlad Căpușan, găsit mort în Munții Făgăraș

Publicat:

Celebrul sportiv , dat disparut in , a fost gasit mort. Celebrul sportiv a doborat mai multe recorduri in alpinismul romanesc si mondial, alaturi de clujeanul Vlad Capușan.

Citeste articolul mai departe pe ziuadecj.ro…  

Sursa articol: ziuadecj.ro


Stiri pe aceeasi tema

Irina Shayk, pregatita pentru o noua relație! Cum trebuie sa fie partenerul ideal pentru celebrul model: „Are nevoie de un barbat...”

16:06, 28.04.2024 - In lumea stralucitoare a modei și a celebritaților, Irina Shayk, cu un palmares impresionant in industrie și o avere considerabila, este gata sa iși deschida inima pentru o noua relație. Dupa desparțirea de actorul Bradley Cooper in 2019, aceasta cauta acum partenerul ideal care sa indeplineasca cerințe…

David Popovici și-a intrerupt studiile! Din ce motiv a luat celebrul sportiv aceasta decizie

23:41, 26.04.2024 - David Popovici a ales sa iși intrerupa studiile universitare la Facultatea de Psihologie. Din ce motiv a luat celebrul sportiv o astfel de decizie. Iata ce l-a facut sa iși „inghețe” anul.

Mirela Zeța, actrița din Mondenii, declarație neașteptata despre Andreea Marin, cea pe care a imitat-o ani la rand in celebrul serial. „Cred ca a ințeles demersul”

15:26, 07.04.2024 - Mirela Zeța, in varsta de 41 de ani, a facut senzație in serialul de televiziune „Mondenii”, unde a jucat alaturi de Mihai Bendeac și Andreea Gramoșteanu. Deși serialul s-a incheiat de mai mult timp, actrița s-a concentrat in continuare pe spectacolele de teatru.Actrița a devaluit intr-un interviu pentru…

Banksy ar putea fi forțat de tribunal sa-și dezvaluie numele real

10:30, 10.03.2024 - Celebrul artist Banksy, a carui identitate a fost mereu sursa de speculații, ar putea fi forțat sa-și dezvaluie numele real in instanța, dupa ce doi colecționari au intentat o acțiune in justiție.

Catalin Bordea, tatuaj atipic! Cuvantul pe care și l-a inscripționat pe piele le-a dat de gandit fanilor / FOTO

13:45, 23.02.2024 - Catalin Bordea și-a facut un tatuaj atipic. Celebrul comediant și-a inscripționat pe piele un cuvant care le-a dat de gandit fanilor lui de pe rețelele de socializare. Iata ce și-a tatuat juratul de la iUmor pe corp, de aceasta data!

Usher s-a casatorit in mare secret, dupa concertul de la Super Bowl. Cine e soția celebrul cantareț

18:25, 14.02.2024 - Usher și Jennifer Goicoechea au decis sa se casatoareasca in secret dupa terminarea show-ului din pauza de la Super Bowl. Marele eveniment ar fi avut loc pe data de 11 februarie, in Las Vegas, așa cum relateaza CNN, conform datelor de pe certificatul de casatorie obținut de publicația internaționala,…


Ce parere ai despre aceasta stire?