Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Părinții lui Miley Cyrus divorțează. Mama cântăreței a depus actele după 28 de ani de căsnicie

Publicat:

și soția lui, , divorțeaza dupa 28 de ani de casnicie. Parinții celebrei au mai depus actele de divorț de doua ori, in trecut, dar s-au impacat in cele din urma.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

DOCUMENTE pentru inscrierea la gradinița și creșa in 2024. Care sunt actele necesare pentru dosarul copilului.

12:30, 23.04.2024 - DOCUMENTE pentru inscrierea la gradinița și creșa in 2024. Care sunt actele necesare pentru dosarul copilului. Parinții vor putea reinscrie copiii la gradinița și creșa incepand 20 mai, iar inscrierile

Mireasa, sezonul 8. Sergiu și Madi, prima apariție impreuna dupa ce au depus actele de divorț. Ce mesaj cu subințeles au transmis

13:50, 13.04.2024 - Sergiu și Madi, foștii concurenți din sezonul 8 Mireasa, au aparut impreuna pe rețelele sociale dupa ce au depus actele de divorț. Mesajul transmis de aceștia da de ințeles ca relația lor a devenit mai buna dupa separare.

Șoc in showbiz: Sacha Baron Cohen și Isla Fisher anunța ca divorțeaza dupa 13 ani de casnicie

14:20, 06.04.2024 - Dupa 13 ani de casnicie, actorii Sacha Baron Cohen și Isla Fisher au anunțat ca au intentat inca de anul trecut divorțul. Anunțul a fost impartașit in story-uri pe Instagram de cei doi actori, potrivit Variety. „Dupa un lung meci de tenis care a durat peste douazeci de ani, in sfarșit ne punem jos rachetele”,…

Un nou divorț in showbiz! CRBL și Elena divorțeaza dupa 16 ani de casnicie

13:45, 04.04.2024 - CRBL și Elena divorțeaza dupa 16 ani de casnicie, iar anuntul a fost facut de aceștia in mediul online, in urma cu puțin timp. Deși nu au dezvaluit public motivele care au stat la baza acestei decizii, cei doi au subliniat ca au reflectat profund asupra situației inainte de a lua aceasta hotarare importanta.

Oana Moșneagu și Vlad Gherman au depus actele pentru cununia civila. Cei doi se vor casatori in luna iunie: „Fiecare pas...”

14:55, 27.03.2024 - A fost o zi extrem de speciala pentru Oana Moșneagu și Vlad Gherman și asta pentru ca au depus actele pentru cununia civila. Cei doi indragostiți se vor casatori in luna iunie a acestui an. Iata ce a transmis actrița prin intermediul rețelelor de socializare!

Motivul pentru care Raluca Pastrama și Ibrahim Ibru nu au divorțat inca, deși ea are un nou iubit: „Suntem desparțiți, e libera sa iși refaca viața”

09:35, 22.03.2024 - Ibrahim Ibru a facut primele declarații dupa ce s-a aflat ca nu a divorțat inca de Raluca Pastrama, care are deja un nou iubit. Sunt desparțiți inca de la inceputul anului trecut, insa nu au semnat actele pentru separarea legala. Mai bine de un an de zile Raluca Pastrama și Ibrahim Ibru au format un…


Ce parere ai despre aceasta stire?