Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Părintele Vasile Ioana spulberă mituri despre Crăciun şi Bobotează. Sfaturi şi pentru părinţi: „Nu faceţi asta! Devenim slugile copiilor”

Publicat:
Părintele Vasile Ioana spulberă mituri despre Crăciun şi Bobotează. Sfaturi şi pentru părinţi: „Nu faceţi asta! Devenim slugile copiilor”

spulbera mitul ca nu avem voie sa ne spalam zile intregi de Craciun si de Boboteaza. El sustine ca de Sarbatorile mari nu se munceste, insa nu este interzis sa te speli. „Nu am pacatuit ca fac un duș”, a precizat preotul. Spalam rufe cand nu e rosu in calendar Parintele argumenteaza […] The post spulbera mituri despre Craciun si Boboteaza. Sfaturi si pentru parinti: „Nu faceti asta! Devenim slugile copiilor” first appeared on Ziarul National .

Citeste articolul mai departe pe enational.ro…  

Sursa articol si foto: enational.ro


Stiri pe aceeasi tema

Bauturile energizante ameninta sanatatea fizica si mintala a copiilor. Parinți sunt ingroziți: „Am crezut ca e pe moarte”

12:50, 28.04.2024 - Cercetarile publicate in luna ianuarie a acestui an au constatat ca la copii consumul de bauturi energizante este asociat cu o gama larga de riscuri legate de sanatatea fizica, dar si de cea mintala.

Invatatoare din Constanta inregistrata spunandu-le copiilor ca sunt urati și tampiti. „Ce fel de parinti ai tu?”

14:50, 26.03.2024 - O invatatoare din Constanta a fost inregistrata cand jigneste copiii, pe care ii face urati, tampiti sau nesimtiti. Ea ii spune unui copil: „Ce fel de parinti ai tu? Ce fel de mama?”. Politia face ancheta pentru purtare abuziva, iar invatatoarea a demisionat.

Recomandari pentru parinți, pentru o vacanța de primavara a copiilor, petrecuta in siguranța

13:25, 07.03.2024 - In perioada 08-12 martie, elevii din instituțiile de invațamint general din municipiul Chișinau, se vor bucura de vacanța de primavara. In acest context, responsabilii din cadrul Direcției Generale Educație, Tineret și Sport a Primariei Municipiului Chișinau vin cu o serie de reguli și recomandari.…

Un anestezist timișorean „spulbera" cele mai comune mituri despre pregatirea preoperatorie

12:00, 03.03.2024 - Informarea este unul din pașii esențiali pentru ca pacientul sa fie liniștit atunci cand trebuie sa treaca printr-o intervenție chirurgicala. Specialiștii spun ca e importanta examinarea de dinainte de operație pentru ca anestezia sa poata fi facuta in concordanța cu fiziologia pacientului și cu istoricul…

Ghid pentru alegerea cadoului perfect pentru o femeie: idei și sfaturi

16:45, 26.02.2024 - Fie ca este vorba despre o aniversare, ziua de naștere, Craciun sau alta ocazie speciala, dorința noastra este sa gasim un cadou care sa o bucure și sa o impresioneze, un dar care sa-i transmita cat de mult o apreciem și cat de mult ne pasa de ea.

Dan Puric, scrisoare dura catre politicienii care conduc Romania: "Ați aruncat la tomberon cinstea numelui roman"

13:00, 17.02.2024 - Dan Puric ii acuza pe politicieni ca au vandut in mod iresponsabil resursele acestei țari și ca iși bat joc de viitorul copiilor. Dan Puric ii numește tradatori pe conducatorii Romaniei, insa, ii avertizeaza ca poporul se va ridica din nou impotriva lor. DAN PURIC, SCRISOARE-MANIFEST CATRE LIDERII ROMANIEISunteți,…

Ce program de activitați iși propune Casa de Cultura Turda in acest an?

22:20, 11.02.2024 - Casa de Cultura Turda a intocmit un proiect de program și de buget, pentru anul 2024, care va fi luat in discuție și votat in cadrul Consiliului Local Turda, la ședința din 12 februarie 2024. Managerul interimar al Casei de Cultura Turda, Ioana Felea Popa, spune ca printre considerentele care stau la…

De ce parinții nu ar trebui sa lase nimic copiilor in testament. Un avocat da sfaturi utile cu privire la moștenire

20:06, 04.02.2024 - Un avocat susține ca alegerea preferata perfecta pentru parinți este aceea de a nu lasa nimic in testament copiilor, cu condiția sa se ia masuri alternative. Acesta explica de ce parinții ar trebui sa nu iși treaca copiii in testament și ce ar trebui sa faca in schimb.


Ce parere ai despre aceasta stire?