Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Parchetul suedez renunţă la urmărirea lui Julian Assange pentru viol

Publicat:

Parchetul suedez a anuntat marti ca a abandonat urmarirea lui pentru viol, dupa aproape zece ani, relateaza AFP, Reuters si dpa.

"Am convocat aceasta conferinta de presa pentru a anunta decizia de a clasa ancheta" impotriva lui Assange, a spus procurorul sef adjunct . Ea a precizat ca toate etapele anchetei au fost "epuizate fara a aduce dovezile necesare pentru o condamnare".

Desi cele sustinute de reclamanta au fost considerate credibile, dupa aproape un deceniu amintirile martorilor s-au estompat, a indicat procuroarea, potrivit Reuters.

Citeste articolul mai departe pe agerpres.ro…  

Sursa articol: agerpres.ro


Stiri pe aceeasi tema

Herbert Kickl, liderul extremei drepte din Austria, este anchetat pentru coruptie

22:25, 29.04.2024 - Parchetul de la Viena a anuntat luni declansarea unei anchete pentru coruptie impotriva liderului extremei drepte austriece Herbert Kickl, cu cateva luni inainte de alegerile legislative in care partidul sau este dat in drept favorit in intentiile de vot, informeaza AFP si Reuters.

Liderul extremei drepte din Austria este vizat de o ancheta de coruptie: partidul sau este cotat foarte bine inainte de alegeri

21:55, 29.04.2024 - Parchetul de la Viena a anuntat luni declansarea unei anchete pentru coruptie impotriva liderului extremei drepte austriece Herbert Kickl, cu cateva luni inainte de alegerile legislative in care partidul sau este dat in drept favorit in intentiile de vot, informeaza AFP si Reuters, relateaza Agerpres.

Tesla renunța la a face mașini ieftine: decizia care a dus la aceasta schimbare radicala

07:45, 06.04.2024 - Tesla a anulat mașina ieftina promisa de mult timp, pe care investitorii se bazau pentru a impulsiona creșterea ca producator auto de masa, potrivit a trei surse cu cunoștințe despre acest subiect și a mesajelor companiei, consultate de Reuters, scrie Mediafax.

Gafa sau fake news in Dosarul Mineriadei: Parchetul NU are nevoie de avizul președintelui pentru urmarirea penala a lui Ion Iliescu

23:05, 04.04.2024 - O știre „pe surse” a facut valuri in presa in ultimele doua zile: procurorul general Alex Florenta ii solicita presedintelui Klaus Iohannis aviz pentru inceperea urmaririi penale a lui Ion Iliescu in dosarul Mineriadei din iunie 1990. Nu este clar de unde provin respectivele „surse”, pentru ca urmarirea…

Zelenski renunța la lista neagra cu „sponsori ai razboiului”, unde erau trecute companiile care mai sunt prezente in Rusia

12:10, 23.03.2024 - Zelenski renunța la lista neagra cu „sponsori ai razboiului”, piesa centrala a campaniei de presiune a Ucrainei asupra companiilor care fac afaceri in Rusia, a declarat vineri agenția responsabila, dupa o reacție din partea mai multor țari, printre care și China, informeaza Reuters.

Netanyahu nu renunța: „Israelul va continua ofensiva in Gaza, inclusiv in Rafah”

09:55, 08.03.2024 - Israelul va continua ofensiva sa impotriva Hamas, inclusiv in orasul Rafah din sudul Gaza, in ciuda presiunii internationale crescande pentru a se opri, a declarat premierul Benjamin Netanyahu, potrivit Reuters.

SUA ofera o recompensa de pana la 15 milioane de dolari pentru prinderea sefilor retelei Lockbit

22:40, 21.02.2024 - Statele Unite ofera o recompensa de pana la 15 milioane de dolari (13,9 milioane de euro) pentru informatii care sa conduca la identificarea sau localizarea liderilor retelei de criminalitate informatica Lockbit, a anuntat miercuri Departamentul de Stat, relateaza Reuters. Marti, politiile americana,…


Ce parere ai despre aceasta stire?