Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

PARANGHELIE de ziua "BOSSULUI" DAN BURSUC! Toată lumea i-a CÂNTAT şi l-a RĂSFĂŢAT | FOTO & VIDEO

Publicat:

a implinit 43 de ani si a sarbatorit acest eveniment printr-o petrecere, cum numai el ar fi putut gazdui. I-a avut alaturi pe toti cei dragi si a fost impresionat de surprizele familiei si prietenilor.

Momentul care l-a emotionat cel mai mult pe Bursuc a fost cel in care fiul sau, in varsta de cinci ani, i-a cantat La multi ani, in limba engleza. De asemenea, Bursuc a fost foarte impresionat de cantecele pe care elevii de la scoala sa de muzica i le-au dedicat. Dintre celebritati, la masa a fost prezent Axinte, cel care, bineinteles, nu s-a putut abtine nici el sa cante.

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ce piesa a cantat Burduja alaturi de ministrul Energiei din Republica Moldova

19:21, 23.05.2024 - Un moment artistic a avut loc la București, acolo unde Ministrul Energiei din Republica Moldova, Victor Parlicov, alaturi de omologul sau din Romania, Sebastian Burduja au cantat impreuna la chitara. Aceștia au interpretat piesa „Trenulețul” de Zdob și Zdup, care nu a fost aleasa la intamplare. Momentul,…

Gest socant al lui Gigi Becali! Ce a putut sa faca milionarul. Toata lumea se va enerva 

08:05, 16.05.2024 - Gest socant al lui Gigi Becali! S-a aflat ce a putut sa faca latifundiarul din Pipera in urma cu cateva zile.Gigi Becali este cunoscut ca fiind extrem de darnic, dar nu mereu se intampla acest lucru.Vezi AICI dezvaluirea despre Gigi Becali care va enerva pe toata lumea...

(video) Antony Blinken a cantat la chitara intr-un bar din Kiev, in semn de sustinere a Ucrainei: „Lumea libera este cu voi”

11:11, 15.05.2024 - Cunoscut ca un amator de chitara si rock, seful diplomatiei americane Antony Blinken a cantat marti seara, intr-un bar din Kiev, „Rockin' in The Free World”, de Neil Young, ca un omagiu adus luptei ucrainenilor in fata invaziei ruse, noteaza AFP, potrivit agerpres.ro .

Momentul istoric care ar putea uni lumea creștina - Ce se intampla cu Paștele la 1700 de ani de la Primul conciliu de la Niceea

03:10, 08.05.2024 - Paștele ortodox se sarbatorește la o data diferita de Paștele catolic, de cele mai multe ori insa in 2025, Paștele ortodox va pica  in aceeași zi cu Paștele Catolic.In 2025 vom sarbatori toți creștinii Paștele in 20 aprilie.

Ce a putut face o clienta dupa ce nu a mai gasit loc la programarea pentru gene. Gestul extrem a uluit pe toata lumea

16:30, 26.04.2024 - Un incident de-a dreptul șocant a avut loc la un salon de infrumusețare din Chicago, unde furia unei cliente care nu a primit programarea dorita s-a transformat intr-un act de violența extrema. Iata despre ce este vorba!

Ce a putut face o clienta dupa ce nu a mai gasit loc la programare pentru gene. Gestul extrem a uluit pe toata lumea

16:15, 26.04.2024 - Un incident de-a dreptul șocant a avut loc la un salon de infrumusețare din Chicago, unde furia unei cliente care nu a primit programarea dorita s-a transformat intr-un act de violența extrema. Iata despre ce este vorba!

Dan Balan a cantat dupa 13 ani la București alaturi de Irina Rimes

17:00, 14.03.2024 - Dan Balan și Irina Rimes au facut senzație la Sala Palatului din București, in cadrul concertului Sufrageria Irinei. Pentru prima data in 13 ani, Dan Balan a urcat pe scena in capitala, surprinzand placut publicul prezent. Momentul a fost o adevarata incantare pentru fanii ambilor artiști și a luat…

Petre Roman nu a putut sa o priveasca, pentru ultima oara, pe Mioara Roman, la priveghi! Momentul sfașietor din biserica: „Nu cred ca era pregatit pentru asta”

16:30, 25.02.2024 - Astazi, trupul neinsuflețit al Mioarei Roman a fost adus la biserica unde maine, 26 februarie, va avea loc slujba de inmormantare. Printre cei care au mers sa ii aduca un ultim omagiu s-a numarat și Petre Roman, care a adus flori albe și nu a putut sa iși priveasca fosta soție, la priveghi.


Ce parere ai despre aceasta stire?