Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

PAMFLETUL ZILEI: NOUA STRATEGIE

Publicat:

                                 NOUA STRATEGIE NATO NE CERE SA FIM PRIETENOSI CU RUSII Iata ce ne-a declarat domnul Iohannis intr-un interviu care a durat 18 ore: Ora 10.Reporter: Care este noua strategie NATO fata de rusi? Le dam la cap? Tabaram pe ei cu furci si topoare sau trecem in defensiva, parjolind holdele, otravind fantanile si violand codanele, ca sa nu ni le violeze ei? Ora 14.Iohannis: Puteti sa repetati intrebarea? Ora 14.01Reporter: Care este noua strategie NATO fata de rusi? Le dam la cap? Tabaram pe ei cu furci si topoare sau trecem in defensiva, parjolind holdele, otravind fantanile…

Citeste articolul mai departe pe informatiadealba.ro…  

Sursa articol: informatiadealba.ro


Stiri pe aceeasi tema

A fost gasit  raspunsul la intrebarea cum a aparut apa pe Pamint

05:15, 11.04.2024 - Oamenii de știința din Statele Unite au facut o descoperire care rezolva misterul originii apei pe Pamint. Intrebarea privind modul in care a aparut apa pe planeta a fost un subiect de dezbatere in comunitatea științifica timp de mulți ani. Unii oameni de știința au crezut ca apa a fost adusa pe Pamint…

GSP: VIDEO. Gestul deplasat al lui Danuț Lupu, surprins pe camere. „Doar am mangaiat-o", a fost raspunsul la intrebarea GSP

09:50, 04.04.2024 - Din nou in libertate dupa aproape șapte luni, perioada in care a stat in detenție fiindca a fost prins conducandu-și autovehiculul fara permis, Danuț Lupu a fost intampinat la ieșirea de la Rahova de mai mulți reprezentanți ai celor mai importante trusturi de presa din Romania.

Gestul deplasat al lui Danuț Lupu, surprins pe camere » „Doar am mangaiat-o”, a fost raspunsul la intrebarea GSP

09:06, 04.04.2024 - Eliberarea lui Danuț Lupu din penitenciar, dupa mai bine de șase luni de detenție, a provocat o agitație de nedescris in fața Penitenciarului Rahova, locul unde fostul internațional a fost incarcerat in ultima jumatate de an # Fața in fața cu mass-media dupa o indelungata perioada de absența, fostul…

Strategie economica

10:25, 01.03.2024 - Strategie economica, Andografia zilei, In memoriam Octavian Andronic, Strategie economica, Andografia zilei, In memoriam Octavian Andronic The post Strategie economica appeared first on Cotidianul RO .

Ghicitoarea zilei: „Daca arunci o piatra in Marea Roșie, cum va fi aceasta?”. Sigur nu știi raspunsul

19:40, 16.02.2024 - Este vineri și ne aflam la finalul unei noi saptamani. Astfel, vrem sa te inveselim in aceasta seara, așa ca am pregatit cele mai tari ghicitori din toate timpurile. Iata care sunt cele mai bune ghicitori ale acestei saptamani!

Ghicitoarea zilei: „Ce poate in același timp: sa mearga, sa se opreasca și sa minta?” Nu mulți știu raspunsul

14:15, 10.02.2024 - Ghicitorile au, de regula, scopul de a starni curiozitatea oamenilor și de-ai scoate din zona de confort, in ceea ce privește gandirea, asta pentru ca, de obicei, primul raspuns care iți vine in minte nu este neaparat cel corect.

Ghicitoarea zilei: "Sunt plin de gauri, dar sunt puternic ca oțelul. Ce sunt eu?". Sigur nu știi raspunsul

18:45, 08.02.2024 - Este joi și ne aflam la finalull unei noi saptamani. Astfel, vrem sa te inveselim in aceasta seara, așa ca am pregatit cele mai tari ghicitori din toate timpurile. Iata care sunt cele mai bune ghicitori ale acestei saptamani!

Ghicitoarea zilei: „Care cuvant din dicționar este scris greșit?”. Tu ai idee care este raspunsul?

09:45, 06.02.2024 - Redacția Spynews.ro, site-ul numarul 1 de știri din Romania, ți-a pregatit cateva ghicitori care iți vor da de gandit și te vor amuza in aceasta zi de marți. Tu ai idee care este raspunsul la urmatoarea intrebare?


Ce parere ai despre aceasta stire?