Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

(P) Great Expectations ne introduce într-o poveste despre rafinament și feminitate

Publicat:

Odata cu lansarea noii colecții, Victoria s Secret ne invita intr-o poveste plina de romantism, care invoca senzualitatea feminina prin intermediul personajelor principale, unde iși fac apariția satinul, dantela și imprimeurile romantice.

Citeste articolul mai departe pe perfecte.ro…  

Sursa articol: perfecte.ro


Stiri pe aceeasi tema

Parada de moda a casei Victoria's Secret revine in toamna dupa o pauza de sase ani VIDEO

11:06, 16.05.2024 - Celebra parada anuala a casei de moda Victoria's Secret, care aduce pe podium supermodele purtand sutiene incrustate cu bijuterii si aripi de inger, va reveni in aceasta toamna dupa o pauza de aproape sase ani.

Parada de moda a casei Victoria's Secret revine dupa o pauza de sase ani

09:35, 16.05.2024 - Celebra parada anuala a casei de moda Victoria's Secret, care aduce pe podium supermodele purtand sutiene incrustate cu bijuterii si aripi de inger, va reveni in aceasta toamna dupa o pauza de aproape sase ani, informeaza Reuters.

Dortmund: 'Stim ca va fi o alta poveste peste sase zile', a spus Terzic dupa victoria cu PSG

10:50, 02.05.2024 - "Stim ca va fi o alta poveste peste sase zile", in returul din capitala Frantei, a declarat antrenorul echipei germane de fotbal Borussia Dortmund, Eric Terzic, dupa victoria cu 1-0 impotriva lui Paris Saint-Germain in mansa intai a semifinalelor Ligii Campionilor.

Știrile Antena Stars. Ce avere a acumulat Adriana Lima de-a lungul anilor. Are o cariera de succes in modeling

16:55, 05.04.2024 - Adriana Lima s-a facut remarcata inca de la 13 ani și a ajuns sa aiba o cariera de model pe plan internațional. A activat la Victoria's Secret timp de 19 ani, iar popularitatea sa a crescut major. De-a lungul anilor a avut și numeroase proiecte care i-au rotunjit veniturile in conturi.

Ajax, Olympiakos Pireu si Dinamo Zagreb, calificate

06:50, 23.02.2024 - Ajax Amsterdam, Olympiakos Pireu, Dinamo Zagreb, Union Saint-Gilloise, Servette Geneva, Molde FK si Sturm Graz s-au calificat, joi seara, in optimile de finala ale Europa Conference League la fotbal. Ajax, care in tur a evitat cu sansa o infrangere pe teren propriu, dupa ce a fost condusa cu 2-0, s-a…

Sorana Cirstea, dupa meciul de poveste de la Dubai: „E cea mai mare revenire din cariera mea”

22:40, 22.02.2024 - Dupa ce s-a calificat in semifinalele turneului WTA de la Dubai, dupa un meci de poveste, Sorana Cirstea a declarat ca victoria reusita in fata cehoaicei Marketa Vondrousova reprezinta cea mai mare revenire din cariera sa. „Cred ca e cea mai mare revenire din cariera mea”, a declarat Cirstea imediat…

Americanii scriu ca Simona Halep va castiga la TAS și au dezvaluit detaliul secret care schimba toata ancheta

21:25, 22.02.2024 - Simona Halep a fost audiata la TAS in 7-9 februarie și acum așteapta verdictul judecatorilor tribunalului sportiv.Americanii au identificat detaliul care anunța victoria pentru Simona Halep la TAS. Specialistii de la tennisupdate.com au identificat un detaliu care poate anunța victoria Simonei la TAS…


Ce parere ai despre aceasta stire?