Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ozana Barabancea, urmarita de executori judecatoresti? "E o gluma foarte proasta"

Publicat:

In ultima vreme in presa au aparut informatii conform carora vedeta Antena 1, , ar fi fost executata silit pentru neplata unor credite. Ea a intervenit in direct la "Rai da' buni" si a lamurit problema.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ciolacu, mai ridicol decit alaltaieri

06:05, 27.04.2024 - Ultimele panseuri ale lui Marcel Ciolacu ne arata un politician cu dezinvoltura și tupeu, bagacios și gata sa faca eveluari pe orice domeniu, pe orice subiect, cu aplombul pescarului care nu se teme ca ii numara cineva peștii. Ciolacu este genul de politician nascut din generația producatorilor de foi…

Primim de la cititori. Leagan sau... o gluma proasta, in Parcul Rezervoarelor?

21:45, 30.03.2024 - Un cititor CampinaTV.ro ne-a transmis pe numarul de whatsapp 0733.388.425 o imagine realizata zilele trecute in Parcul Rezervoarelor, din Campina, situat pe Strada Bobalna și marginit de Strada Rezervoarelor și de Strada Muscelului.

Neatza cu Razvan și Dani. Gluma zilei spusa de Ramona Olaru. Asistenta TV le-a adus zambetul pe buze colegilor ei: „Daca iți place...”

09:45, 15.03.2024 - Nu mai este un secret pentru nimeni faptul ca Ramona Olaru are glumele la ea și mereu reușește sa-i amuze pe colegii ei de breasla și pe telespectatorii de la Antena 1. Iata ce gluma a spus asistenta TV in aceasta dimineața! Vedeta le-a adus zambetul pe buze colegilor ei!

Formula 1, revenire spectaculoasa in audiente la Antena 1. Calificarile pentru Marele Premiu, cea mai urmarita etapa Formula 1

12:40, 02.03.2024 - Antena 1 a reusit sa inregistreze cea mai mare audienta pentru calificarile unui mare premiu de Formula 1 – 2.8 puncte de rating pe publicul comercial (21-54 de ani) din ultimul deceniu. Fata de sezonul precedent, calificarile primului mare premiu al anului au avut o audienta de 5 ori mai mare.

PNL nu voteaza proiectul de buget propus de Nicușor Dan. "O gluma proasta la adresa bucureștenilor"

12:50, 01.03.2024 - PNL București a facut o analiza asupra proiectului de buget propus de edilul Nicușor Dan și transmite ca nu il va vota. Mai mult, liberalii din Capitala ii cer primarului general sa vina cu un proiect realist, fara pomeni electorale, susținand ca "problemele cauzate de bugetul propus de primarul Nicușor…

Banc: ”Avocatul: – Am o veste proasta si una buna!”. Gluma care te va face sa razi in hohote

21:05, 23.02.2024 - Se apropie weekend-ul iar buna dispoziția nu poate sa lipseasca. In acest timp putem sa stam cu cei dragi sau sa facem alte activitați care ne aduc placere, iar un lucru este sigur, glumele nu trebuie sa lipseasca. Ele sunt potrivite pentru fiecare moment din viața noastra.

Neatza cu Razvan și Dani. Ramona Olaru, gluma de sezon. Asistenta TV și-a amuzat colegii: „De ce ne grabim catre Sfantul Valentin...”

08:35, 13.02.2024 - Ramona Olaru și-a obișnuit colegii de breasla, dar și telespectatorii cu glumele pe care le spune zilnic in emisiunea Neatza cu Razvan și Dani de la Antena 1. Asistenta TV a spus și astazi un banc. Colegii ei de breasla au ras copios.

Neatza cu Razvan și Dani. Ramona Olaru, gluma despre luna iubirii. Ce a transmis asistenta TV: „Va rog frumos...”

08:40, 06.02.2024 - Februarie este luna iubirii, iar Ramona Olaru s-a legat de asta și a facut o gluma in emisiunea Neatza cu Razvan și Dani de la Antena 1. Iata ce a transmis asistenta TV in aceasta dimineața!


Ce parere ai despre aceasta stire?