Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Otravă în haine. Ce substanțe ne pot îmbolnăvi grav

Publicat:

Articolele vestimentare aduse de peste mari și țari ascund substanțe toxice periculoase. Formaldehida sau etoxilații de nonilfenol pot cauza diferite forme de cancer sau dereglari hormonale

De parca substanțele chimice existente în hrana de zi cu zi nu erau suficiente pentru a ne da sanatatea peste cap, nici hainele pe care le purtam nu mai sunt sigure. Pentru ca sunt toxice. La aceasta concluzie au ajuns specialiștii, conform carora substanțele chimice folosite în procesarea fibrelor textile și la confecționarea diverselor articole de îmbracaminte dauneaza grav sanatații.…

Citeste articolul mai departe pe ziuanews.ro…  

Sursa articol: ziuanews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Rafila da o veste buna pentru tratamentul cancerului: se inființeaza primul centru de Protonoterapie din Europa de Sud-Est

15:30, 09.05.2024 - Ministrul Sanatatii, Alexandru Rafila, a anuntat ca joi a fost demarat studiul de piata pentru constructia, la Institutul Oncologic Bucuresti, a primului Centru National de Protonoterapie din Europa de Sud-Est, potrivit spotmedia.ro. Protonoterapia presupune utilizarea protonilor pentru a furniza o…

Vicepresedintele GRAMPET Group, Calin Gratian, demis din cauza asocierii acestuia cu atragerea unor investitori rusi in discutiile privind achizitia societatii Popeci Utilaj Greu / El este acuzat ca ar fi creat o concurenta neloiala

11:00, 18.04.2024 - “GRAMPET Group, liderul transportului feroviar privat de marfa din Romania, anunta ca vicepresedinte grupului de companii, Calin Gratian, a fost demis, joi, 18 aprilie, cu efect imediat, din cauza asocierii acestuia cu atragerea unor investitori rusi din cadrul companiei Transmasholding in discutiile…

Iasiul, gazda SEEMOUS 2024 – Olimpiada de Matematica pentru Studenti

18:51, 10.04.2024 - Peste 80 de studenti din 27 de universitati din tara si strainatate se afla in aceasta perioada la Iasi pentru a participa la concursul SEEMOUS 2024 – 18th South Eastern European Mathematical Olympiad for University Students. Cea de-a XVIII-a competitie de matematica din Europa de Sud-Est pentru studenti…

Cluj-Napoca, in topul comenzilor de 8 Martie din Europa de Sud-Est. Care sunt cele mai cumparate flori de Ziua Femeii

12:25, 07.03.2024 - Clujenii arata ca nu iși uita doamnele/domnișoarele de 8 martie, iar orașul de pe Someș s-a clasat in top in ceea ce privește numarul comenzilor de flori de Ziua Femeii in regiunea Europei de Sud-Est.

47 de ani de la cutremurul din 4 martie 1977. Au fost 56 de secunde de groaza, peste 1.500 de oameni au murit

11:06, 04.03.2024 - Azi se implinesc 47 de ani de la cutremurul cu magnitudinea 7,2 grade pe scara Richter, care a avut loc pe 4 martie 1977, și in urma caruia peste 1.500 de oameni au murit. Cutremurul din 1977 s-a simțit in aproape toata Europa de Sud-Est, dar și la Moscova și Sankt Petersburg. Seismul s-a produs […]…

Romania a dat o lovitura uriașa in Europa și devine marele jucator in regiune

11:20, 27.02.2024 - Cel mai recent studiu realizat de Aurora Energy Research evidențiaza atractivitatea proiectelor pur comerciale de surse regenerabile de energie pentru anii urmatori la cele doua categorii principale de energie „verde”, in contextul unei analize comparative efectuate pentru piețele din Grecia și Romania.…

Tinerii fara facultate risca sa nu iși mai gaseasca locuri de munca bine platite

08:15, 23.02.2024 - In 2022, la nivelul Uniunii Europene, rata de angajabilitate pentru persoanele cu varsta cuprinsa intre 20 și 64 de ani care au absolvit studii de licența, masterat sau doctorat a fost de 86%, mult mai mare decat rata pentru cei care au completat doar un nivel scazut de educație, care a fost de 57.2%,…

Otrava din farfurie: cele mai falsificate alimente. Produse TOXICE cumparate zilnic de romani: din ce este facuta, de fapt, branza din magazine

07:41, 22.02.2024 - Ultimele date arata ca aproape 80% din uleiul de masline vandut in mai multe țari europene este diluat sau amestecat cu alte uleiuri. In ceea ce privește mierea de albine, cea care nu respecta standardele de calitate provine din China și Turcia, iar asta pentru ca este amestecata cu zahar. Toata mierea…


Ce parere ai despre aceasta stire?