Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Orientul Apropiat: „ruleta rusească“ pe „frontul invizibil“

Publicat:

Fiecare dintre actorii cu interese in spatiul isi are acum definitivat propriul sau plan de pace pe care deja il prezinta sau pentru care face lobby, fiecare afirmand ca demersul ales este perfect si ca, fara probleme, va asigura succesul unei implantari de durata.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Istoria cozonacului, desertul nelipsit de pe masa de Paște

17:00, 29.04.2024 - Cozonacul, delicioasa paine indulcita și imbogațita cu nuci, stafide sau alte ingrediente, este un desert tradițional indragit in multe țari din Europa Centrala și de Est. Istoria cozonacului este una bogata și plina de semnificație culturala, urmarindu-se originile sale pana in antichitate. Se crede…

Lupte intense pe frontul din Ucraina. Rusia a lansat un atac masiv cu zeci de rachete

07:51, 28.04.2024 - Fortele de aparare ucrainene au respins, sambata, 59 de atacuri inamice in cinci sectoare ale liniei de front, cele mai multe dintre ele pe ruta Avdiivka, relateaza ukrinform.net, citata de News.ro.

[P] Cele mai cunoscute strategii pentru ruleta live

14:15, 11.04.2024 - ​De-a lungul timpului, oamenii au fost dornici sa gaseasca strategii caștigatoare pentru ruleta. In vremurile de inceput au fost oameni care au studiat sute de ore la rand numerele pe care se oprește bila pentru a vedea anumite stereotipuri.

Baza aeriana ruseasca Engels, care gazduiește bombardiere strategice, a fost atacata cu drone

12:36, 20.03.2024 - Baza aeriana rusa Engels, care gazduiește bombardiere strategice Tu-160 și Tu-95MS, a fost vizata din nou de un atac cu drone. Guvernatorul regiunii Saratov, unde se afla aceasta baza, susține ca dronele au fost doborate.

Imagini cumplite de pe frontul de la Avdiivka. Soldați ruși facuți bucați: ucrainenii trag cu tunul de pe Bradley direct in ei

10:05, 02.03.2024 - Armata ucraineana a publicat o noua inregistrare video cu scene feroce de lupta surprinse pe frontul de la Avdiivka, in care un blindat Bradley trage cu tunul, de la mica distanța, direct asupra unor militari dintr-o grupare de asalt a armatei ruse.

Ucraina vede o `urma ruseasca` in protestele fermierilor polonezi

20:15, 25.02.2024 - Ministrul Afacerilor Externe al Ucrainei, Dmitro Kuleba, considera ca in situația cu blocarea de catre fermierii polonezi a punctelor de trecere la granița cu Ucraina, se poate vedea o "urma ruseasca". Ministrul ucrainean și-a exprimat aceasta opinie la conferința "Ucraina. Anul 2024".Kuleba…

Rujeola, risc ridicat de deces. Dr. Mihai Craiu: „Nu va jucați ruleta ruseasca cu propriul copil. Prețul platit ar fi prea mare!“

12:05, 24.02.2024 - Dr. Mihai Craiu, unul dintre cei mai cunoscuți pediatri din Romania, susține ca riscul de deces prin complicații ale rujeolei este extrem de ridicat, iar singura soluție este vaccinarea. „Nu va jucați ruleta ruseasca cu propriul copil”, avertizeaza medicul.

Cum poți ințelege ruleta online și RNG

15:30, 07.02.2024 - Ruleta online devine și mai atractiva, oferind jucatorilor noi o oportunitate excelenta de a se familiariza cu mecanismele jocului și cu conceptul de Generator de Numere Aleatoare (RNG) fara a-și risca prea mult din propriile resurse.


Ce parere ai despre aceasta stire?