Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Organizaţiile de ajutorare aşteaptă aprobarea juntei militare din Myanmar pentru a avea acces în statul lovit de ciclon

Publicat:

Organizatiile de ajutorare asteptau miercuri unda verde din partea conducatorilor militari ai Myanmarului pentru a avea acces la zonele din statul Rakhine devastate de trecerea ciclonului Mocha in urma cu trei zile si a livra alimente si medicamente comunitatilor care au nevoie urgenta de ajutor, informeaza Reuters.

Se estimeaza ca sute de persoane si-au pierdut viata in aceasta regiune saraca dupa ce duminica ciclonul Mocha, insotit de vanturi puternice, a distrus case, turnuri de comunicatii si poduri si a declansat un val de furtuna care a inundat capitala statului, Sittwe, potrivit Agerpres.

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Rușii susțin ca au lovit Comandamentul de Sud al armatei ucrainene

17:10, 01.05.2024 - Regimul de la Kremlin a anunțat, miercuri, ca a lovit cartierul general de comanda al gruparii sudice a armatei ucrainene, care are sediul in portul Odesa, unde Ucraina a anuntat ca un atac cu rachete a ucis trei persoane, relateaza Reuters.

Blinken a plecat din China cu tot cu 'porumbelul pacii': Chinezii au trimis avioane și nave militare la granița cu Taiwan

10:30, 27.04.2024 - Taiwanul a raportat sambata o reluare a activitații militare chineze in apropierea insulei, 12 avioane trecand linia mediana a Stramtorii Taiwan, la o zi dupa ce secretarul de stat american Antony Blinken a incheiat o vizita in China, scrie Reuters.

(video) Doua elicoptere militare ale marinei malaeziene s-au lovit in aer: Zece oameni au murit. Momentul, filmat

09:40, 23.04.2024 - Zece persoane au fost ucise marți, dupa ce doua elicoptere militare s-au lovit in aer in timpul unei repetiții pentru o parada a Marinei Regale Malaeziene, a anunțat marina intr-un comunicat citat de Reuters, screi hotnews.ro .

Aleksandr Lukasenko a inspectat un batalion de tancuri de la frontiera cu Lituania

11:50, 26.03.2024 - Presedintele belarus Aleksandr Lukasenko a inspectat un batalion de tancuri de langa frontiera cu Lituania si a dat ordinul ca la orice "provocare" sa se raspunda cu mijloace militare, a anuntat administratia sa marti, pe Telegram, informeaza Reuters, potrivit Agerpres. "Voi spune public: orice…

Rusia intareste fortele militare in nord-vestul si vestul tarii ca raspuns la consolidarea NATO, anunța Soigu

09:20, 06.03.2024 - Rusia si-a consolidat fortele militare in nord-vestul si vestul tarii pentru a contracara ceea ce Moscova percepe drept o acumulare de forte in apropierea federatiei, transmite Reuters, citand o declaratie a ministrului apararii, Serghei Soigu.

Ucrainenii au lovit cu drone o uzina siderurgica din Rusia VIDEO

15:01, 24.02.2024 - In urma unui atac cu drone ucrainene, un incendiu de proporții a izbucnit la o importanta uzina siderurgica din Rusia, in noaptea de vineri spre sambata, a declarat sambata o sursa de la Kiev, la marcarea a doi ani de la invazia rusa pe scara larga din Ucraina, relateaza Reuters.

LIVE TEXT - Razboi in Israel: Statele Unite nu vor sprijini operatiunile militare ale Israelului in Rafah

03:35, 09.02.2024 - Casa Alba a declarat joi ca nu va sprijini niciun plan al Israelului pentru operatiuni militare majore la Rafah si a declarat ca secretarul de stat Antony Blinken a exprimat clar preocuparile SUA cu privire la astfel de operatiuni, relateaza Reuters, transmite Agerpres.STIRIPESURSE.RO va prezinta mai…

Cetațenii vor avea acces la fructe mai sigure și mai sanatoase

18:50, 07.02.2024 - In scopul imbunatațirii calitații materialului de inmulțire și plantare fructifer și asigurarii unei alimentații sanatoase și de calitate pentru cetațeni, Executivul a aprobat Regulamentul privind producerea și comercializarea materialului de inmultire si plantare fructifer destinat producției de fructe.…


Ce parere ai despre aceasta stire?