Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Orașul din regiunea Harkov aflat din nou în vizorul rușilor. Locuitorii trăiesc cu frica de o nouă ocupație: „Nu ne încredem în nimeni”

Publicat:

Kupiank, un oraș aflat la circa 40 km de granița cu Rusia, a fost sub ocupație vreme de șase luni, iar acum autoritațile ucrainene și localnicii se gandesc cu groaza la eventualitatea ca rușii sa revina.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Rasturnare de situație pe frontul din regiunea Harkov

17:01, 24.05.2024 - Ucraina a sustinut vineri ca a oprit ofensiva lansata in urma cu doua saptamani de armata rusa in provincia nord-estica Harkov si ca a inceput un contraatac in acest sector al frontului, vizitat in aceeasi zi de presedintele ucrainean Volodimir Zelesnki. Rusia a lansat pe 10 mai o ofensiva in regiunea…

Ucraina a evacuat aproape 10.000 de persoane din regiunea Harkov. Rusia anunța cucerirea unui sat de langa Vovceansk

15:25, 18.05.2024 - Aproape zece mii de persoane au fost constranse sa-si paraseasca locuintele din regiunea Harkov, in nord-estul Ucrainei, in urma unor atacuri terestre ale fortelor armate ruse, relateaza AFP.

Romania, din nou in vizorul rușilor. Ce vor sa faca pe teritoriul romanesc, au spus-o clar

13:55, 14.05.2024 - Rusia a lansat un avertisment important, care vizeaza direct Romania. Țara noastra a intrat direct in vizorul rușilor, care au de gand sa faca exerciții militare chiar in zona noastra. Ce transmit oficialii ruși și cum vor gestiona autoritațile noastre aceasta situație. Rusia amenința Romania Senatorul…

Rusia anunța ca a ocupat inca patru sate din regiunea Harkov

16:10, 12.05.2024 - Ministerul rus al Apararii a anuntat duminica ocuparea a inca patru sate in provincia Harkov in partea de nord-est a Ucrainei, dupa alte cinci sate ocupate cu o zi in urma in aceeasi provincie, relateaza agentiile internationale de presa.

Razboi in Ucraina, ziua 807. Zelenski confirma ca Rusia a lansat o ofensiva in regiunea Harkov: "Eram pregatiți!"

23:05, 10.05.2024 - Razboi in Ucraina, ziua 807. Numeroase blindate rusești au atacat vineri granița din nord-estul Ucrainei. De asemenea, regiunea ucraineana Harkov a fost puternic bombardata. Ucrainenii au respins atacurile și au trimis in zona intariri, deoarece cred ca r

Rusia bombardeaza continuu orașul Harkov pentru a sili locuitorii sa se evacueze

17:41, 17.04.2024 - Intensificarea atacurilor rusești asupra Harkovului sunt o modalitate de a sili locuitorii sa se evacueze, in condițiile in care Kremlinul nu are in prezent suficiente forțe pentru a avansa astfel incat sa cucereasca acest oraș, relateaza Bloomberg.

Razboi in Ucraina, ziua 752. Doua drone ale rusilor, distruse in regiunea Harkov

09:05, 16.03.2024 - Forțele de aparare ale Ucrainei au distrus doua drone Shahed inamice care au atacat regiunea Harkov. Forțele de aparare ale Ucrainei au distrus doua drone Shahed inamice care au atacat regiunea Harkov, potrivit unei postari de pe Telegram, relateaza Ukrinform. „In noaptea de 16 martie 2024, Forțele…

Cinism extrem. Dupa ce le-au distrus complet orașul, rușii ii invita pe localnicii din Avdiivka sa-l voteze pe Putin

13:25, 12.03.2024 - Locuitorii din orașul Avdiivka vor putea vota la alegerile prezidențiale din Rusia, a anunțat marți, liderul separatiștilor pro-ruși din regiunea Donețk, Denis Pușilin, la postul de televiziune Russia 24, relateaza agenția de stat rusa RIA.


Ce parere ai despre aceasta stire?