Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Opera „Aida“ scoasă de la naftalină, la Opera Naţională Bucureşti VIDEO

Publicat:

Sambata seara, la , a fost reprezentat spectacolul de opera „Aida“, care a avut premiera in urma cu 21 de ani. In rolul titular, a fost distribuita soprana , care, in ciuda amplitudinii vocii si a timbrului deosebit, a fost inadecvata in rol din punct de vedere al aspectului fizic.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

VIDEO Tragonisi, o insulița de langa Mykonos, a fost scoasa la vanzare. De ce costa totuși 50 de milioane de euro

15:40, 17.04.2024 - Insula nu are vegetație, dar are mici peșteri cu ape turcoaz, ideale pentru inot și scufundari. Ea ofera intimitate, in vreme ce este aproape de Mykonos, una dintre cele mai cautate insule din Marea Egee, scrie site-ul grecesc de limba engleza Greek Reporter.

Scoasa la vanzare acum cativa ani, Casa Hrisicos inca nu si-a gasit cumparatori. Proprietarii cer 3,3 milioane de euro

16:56, 06.04.2024 - Casa Hrisicos este detinuta de Hollingworth Resort. Situata in Piata Ovidiu, din Constanta, Casa Hrisicos se vinde pentru 3,3 milioane de euro. Transformarea imobilului a inceput in urma cu mai multi ani, fiind finalizata de curand, astfel ca hotelul are 4 stele si dispune de 23 de camere. Casa Hrisicos,…

”Bal Mascat” - dansul iubirii și al razbunarii in umbrele trecutului pe scena Operei Naționale București

19:50, 22.03.2024 - Duminica, 31 martie 2024, de la ora 18:30, Opera Naționala București va invita in universul operei ”Bal Mascat” de Giuseppe Verdi, un univers in care umbrele trecutului și ale iubirii interzise danseaza intr-un bal mascat al destinului.

Viitor incert pentru TikTok – interzisa sau scoasa la vanzare

16:35, 15.03.2024 - TikTok e la un pas de a fi interzisa in Statele Unite. Camera Reprezentanților a votat un proiect de lege care ii acorda companiei chineze ByteDance 165 de zile pentru a vinde aplicația sau risca sa fie blocata in magazinele de aplicații din SUA. Proiectul a fost adoptat cu majoritate covarșitoare in…

Descoperiri și… „descoperiri” la Opera Naționala București

09:35, 27.02.2024 - Studioul Experimental in Artele Spectacolului Muzical Ludovic Spiess ființeaza de multa vreme pe langa prima scena lirica naționala, fix de 18 ani dar, dupa un inceput promițator, activitatea a stagnat, gasind o renaștere in ultimele sezoane.

Stațiunea iubita de bunicii noștri a ajuns acum o ruina. Deși zona pare scoasa dintr-o poveste, romanii o ocolesc

06:05, 22.02.2024 - Stațiunea iubita de bunicii noștri a ajuns acum o ruina. Deși zona pare scoasa dintr-o poveste, romanii o ocolesc In trecut, romanii mergeau prin toata țara pentru a se relaxa, mai ales ca in multe zone existau locuri special amenajate pentru concedii. Un complex pe care romanii il adorau in trecut…

USR: Taxa pe boala trebuie scoasa, integral, urgent! Doar in ianuarie, PSD si PNL au luat 10 milioane de euro

20:15, 12.02.2024 - USR cere ca taxa pe boala trebuie scoasa, integral, urgent, dupa votul din Senat pe eliminarea impozitarii cu 10% a concediilor medicale, aratand ca doar in ianuarie, din aceasta taxa, PSD si PNL au luat 10 milioane de euro de la oamenii suferinzi.


Ce parere ai despre aceasta stire?