Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

OLIMPIADA 2012. DRAMA INCREDIBILĂ trăită de un MARE CAMPION la LONDRA

Publicat:

OLIMPIADA 2012. , unul dintre favoritii probei, s-a impiedicat la primul gard, a cazut si s-a accidentat la tendonul lui Ahile. s-a ridicat și a parcurs cei 110 metri spre linia de sosire topaind intr-un picior pe langa garduri.

Din acelasi motiv a ratat si finala la Jo 2008 de la olimpic la Atena, in 2004, a abandonat cursa de la Beijing, din 2008, inainte de inceperea seriilor din cauza unei accidentari la tendonul lui Ahile.

(29 ani) are in palmares un titlu olimpic la Atena, un titlu mondial la Osaka, in…

Citeste articolul mai departe pe realitatea.net…  

Sursa articol: realitatea.net


Stiri pe aceeasi tema

Premier League: Tottenham vs Manchester City - „Cetatenii”, spre al patrulea titlu consecutiv!

11:25, 14.05.2024 - Tottenham - Manchester City, meci restant contand pentru etapa a 34-a din campionatul Angliei, este programat, marti, 14 mai, de la ora 22:00, la Londra, si va fi transmis in direct de Digi Sport 1, Orange Sport 1 si Prima Sport 2.

Premier League: Manchester City, victorie importanta in lupta pentru titlu

17:10, 11.05.2024 - Manchester City a obtinut sambata o victorie importanta in lupta pentru titlu in Premier League, impunandu-se cu 4-0 la Londra in fata lui Fulham, intr-un meci din etapa a 37-a, penultima.Fundasul Josko Gvardiol a reusit dubla, in minutele 13 si 71.

PAOK Salonic a invins liderul AEK Atena si a redeschis lupta pentru titlu in Grecia

12:20, 29.04.2024 - PAOK Salonic, echipa antrenata de romanul Razvan Lucescu, a invins in extremis, cu 3-2, formatia AEK Atena, liderul la zi din Superliga de fotbal Greciei, si a relansat matematic lupta pentru titlu inaintea ultimelor doua etape din play-off.

Campioana olimpica la triplu salt s-a accidentat și rateaza Olimpiada de la Paris

12:35, 13.04.2024 - Campioana olimpica și mondiala la triplusalt, Yulimar Rojas, va rata Jocurile de la Paris din cauza unei accidentari. Recordmena mondiala venezueleana a declarat vineri, pe rețelele de socializare, ca s-a accidentat la tendonul lui Ahile in timp ce se antrena.

Vacanțe mai lungi pentru weekendul prelungit de Paște și un interes in creștere pentru destinațiile mai calde

14:21, 11.04.2024 - Studiu Kiwi.com Anul acesta, o mulțime dintre romanii care rezerva pe Kiwi.com vin acasa de Paște, in special din Londra, Bruxelles și Roma; Cei care calatoresc in strainatate și-au indreptat atenția catre Londra, Roma, Milano, Istanbul, Barcelona, Paris, Veneția, Bruxelles, Atena și Budapesta; Romanii…

Fara șanse la titlu in Bundesliga, Bayern Munchen ataca Liga Campionilor cu „sperietoarea” lui Arsenal, Harry Kane

11:41, 09.04.2024 - Ramasa fara șanse la titlu in Bundesliga, Bayern Munchen forțeaza un succes in Liga Campionilor, competiție pe care a caștigat-o de șase ori, ultima data in 2020. Bavarezii se vor deplasa in Londra in aceasta seara, unde o vor intalni pe Arsenal, in sferturile de finala ale competiției. Meciul are loc…

Doliu in lumea filmului: A murit o celebra actrița din seria James Bond

14:50, 23.02.2024 - Pamela Salem, cunoscuta pentru rolul secretarei lui James Bond, Miss Moneypenny, din filmul lui Sean Connery „Never Say Never Again”, a murit la varsta de 80 de ani. Actrita britanica, care a avut un rol si in filmul politist „The Great Train Robbery” din 1978, alaturi de Connery, a murit miercuri,…

Tulcea: Vasile Diba, primul campion olimpic la caiac al Romaniei, inmormantat vineri cu onoruri militare

08:55, 23.02.2024 - Primul campion olimpic la caiac al Romaniei, castigator al medaliei de aur la Olimpiada de la Montreal, in 1976, Vasile Diba, va fi inmormantat vineri cu onoruri militare in satul natal, a anuntat Primaria comunei Jurilovca.Primul campion olimpic la caiac al Romaniei, castigator al medaliei de aur la…


Ce parere ai despre aceasta stire?