Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

OFICIAL! Cristian Cherchez a semnat cu Dinamo şi a oferit primele declaraţii pentru GSP.RO

Publicat:

GSP.RO a anuntat ieri in exclusivitate ca mijlocasul va semna cu Dinamo si va merge in al doilea cantonament al "ciinilor" din aceasta iarna, in Spania.

Fotbalistul venit de la a semnat aseara cu Dinamo si s-a alaturat deja lotului dinamovist.

Tot astazi, Cherchez a oferit si primele declaratii in calitate de jucator al lui Dinamo: "Nu mi-e teama, sper sa ma adaptez cit mai repede. Vreau sa ma fac cunoscut la Dinamo", a explicat Cherchez pentru GSP.RO.

250.000 de euro este cota de piata a lui Cherchez pe site-ul de specialitate transfermarkt.de.

Citeste articolul mai departe pe GSP.ro…  

Sursa articol: GSP.ro


Stiri pe aceeasi tema

Denisa Dragan a confirmat divorțul de Ramore de la iUmor. Primele declarații despre separare: „Lucrurile se intampla...” / VIDEO

17:40, 30.04.2024 - Denisa Dragan a confirmat divorțul de Ramore de la iUmor. Fosta partenera de viața a caștigatorului emisiunii de la Antena 1 a facut primele declarații despre separare. Iata ce a marturisit aceasta prin intermediul rețelelor de socializare!

Adrian Mititelu Junior, de urgența la spital! S-a intoxicat cu medicamente antidepresive. Primele declarații!

10:26, 21.04.2024 - Adrian Mititelu Junior a ajuns de urgența la spital! Baiatul patronului de la FC U Craiova s-a intoxicat cu medicamente antidepresive. Iata care sunt primele declarații facute de tatal lui, Adrian Mititelu!

Primele declarații ale baiatului injunghiat in curtea unui liceu din Capitala. El a povestit ce s-a intamplat

14:16, 05.04.2024 - Elevul de 16 ani care a fost injunghiat in curtea unui liceu din Capitala a facut prima declarație dupa externare. Tanarul a povestit ca a fost atacat din senin și ca nu ii cunoaște pe agresori. Intre timp, unul dintre atacatori a fost arestat preventiv. 

Presa din Turcia anunța la unison: Ianis Hagi a semnat cu Galatasay

16:05, 31.03.2024 - Mai multe publicații de sport din Turcia anunța faptul ca internaționalul roman Ianis Hagi a semnat cu cei de la Galatasaray. Astfel, fiul va calca pe urmele tatalui, Gheorghe Hagi fiind unul dintre cei mai mari jucatori din istoria celor de la Galatasaray. In prezent, Ianis Hagi este sub contract…

Primele declarații ale Alinei, mama fetițelor otravite de propriul tata in Spania. Nu a putut sa vorbeasca despre tragedie pana acum: ”l-au iubit...”

15:00, 28.03.2024 - Mama fetițelor otravite in Spania a facut primele declarații! Fiicele ei au fost ucise de propriul tata, in timp ce se aflau la el acasa. Femeia le viziteaza foarte des la mormantul lor și este devastata de suferința. Alina a dezvaluit, pentru presa italiana, ce orori a trait alaturi de soțul ei.

OFICIAL – Au aparut primele candidaturi pentru Consiliul Județean Maramureș

11:15, 08.03.2024 - Daca pentru Primaria Baia Mare sunt vehiculate numeroase nume, pentru Consiliul Județean Maramureș abia acum au aparut oficial primele candidaturi. Partidul Alianta pentru Unirea Romanilor (AUR), prin Biroul National de Conducere, a validat in aceasta saptamana candidaturile pentru functiile de presedinti…

(video) Primele declarații ale lui Stoianoglo, dupa sentința de achitare

14:11, 28.02.2024 - Fostul procuror general, Alexandr Stoianoglo, achitat astazi de magistrați in dosarul privind depașirea atribuțiilor de serviciu, afirma ca decizia era una evidenta inca la inceput. „Dosarul a fost falsificat, a fost facut la comanda politica unicul scop fiind inlaturarea mea din sistem”, a declarat…


Ce parere ai despre aceasta stire?