Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ofensivă victorioasă: Liniile de cale ferată, redeschise în nord-estul Ucrainei 

Publicat:

Liniile de cale ferata au fost redeschise in nord-estul Ucrainei ca urmare a eliberarii de catre ucraineni a unui sat din zona. Rușii s-au retras din localitate, iar inginerii ucraineni au reparat infrastructura afectata de bombardamente.

Citeste articolul mai departe pe jurnalul.ro…  

Sursa articol: jurnalul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Rusia a lansat o ofensiva terestra in nord-estul Ucrainei. Armata ucraineana: primele atacuri au fost respinse, luptele continua

15:21, 10.05.2024 - Rusia a lansat vineri o ofensiva terestra in regiunea Harkov (nord-est) si a incercat „sa strapunga liniile de aparare” ucrainene, a anuntat Ministerul Apararii ucrainean, afirmand ca luptele continua in acest sector, relateaza AFP, preluata de Agerpres.

Ofensiva rusa este in plin avant: Trupele ruse au crescut considerabil ritmul atacurilor in estul Ucrainei (ISW)

12:26, 10.05.2024 - Trupele ruse au crescut semnificativ ritmul atacurilor la sol in estul Ucrainei in ultima luna noteaza Institutul pentru Studiul Razboiului (ISW).Armata rusa dorește probabil sa faca progrese inainte ca ajutorul militar occidental sa ajunga pe linia frontului.

Sursa ucraineana: un oraș din estul Ucrainei au putea fi cucerit de ruși

14:50, 03.05.2024 - Caderea orașului Ceasiv Iar din regiunea Donețk este, probabil, doar o chestiune de timp. Anunțul a fost facut de un ofițer de informații militare ucrainene. Rușii iși propun sa cucereasca orașul pana pe 9 mai cand sarbatoresc Ziua Victoriei.

Razboi in Ucraina, ziua 799. Sursa ucraineana: un oraș din estul Ucrainei au putea fi cucerit de ruși

13:46, 03.05.2024 - Caderea orașului Ceasiv Iar din regiunea Donețk este, probabil, doar o chestiune de timp. Anunțul a fost facut de un ofițer de informații militare ucrainene. Rușii iși propun sa cucereasca orașul pana pe 9 mai cand sarbatoresc Ziua Victoriei. Ofițerul a comparat situația din oraș cu Avdiivka, de unde…

Rușii au recurs la deepfake pentru a da vina pe ucraineni pentru atacul terorist din sala de concerte de la periferia Moscovei

12:00, 23.03.2024 - Intr-o știre speciala dedicata atacului terorist din sala de concerte Crocus, postul rusesc NTV a difuzat un videoclip fals in care Oleksi Danilov, secretarul Consiliului de Securitate și Aparare Naționala al Ucrainei, ar fi confirmat implicarea Ucrainei in cele intamplate.

Ucraina spune ca se duc lupte grele in estul țarii. Orașul in care vor sa ajunga rușii: „Inamicul incearca sa-l ia cu asalt”

07:20, 10.03.2024 - Trupele ruse au crescut presiunea asupra pozitiilor defensive ucrainene in timpul unor lupte grele in estul Ucrainei, a declarat sambata comandantul ucrainean al regiunii, informeaza dpa, citata de Agerpres.

Motivul pentru care rușii par de neoprit in estul Ucrainei: fortificațiile rudimentare și lipsa muniției

19:20, 03.03.2024 - Forțele ruse continua sa obțina caștiguri mici, dar rapide in afara orașului Avdiivka din estul ucrainean, caștiguri atribuite in parte scaderii muniției ucrainene și scaderii ajutorului occidental.

Rușii susțin ca au cucerit inca un oraș din estul Ucrainei, dupa victoria de la Avdiivka

17:00, 22.02.2024 - Armata rusa a afirmat, joi, ca si-a impus controlul asupra satului Pobeda, in estul Ucrainei, o noua revendicare de cucerire la cateva zile dupa cea a orasului Avdiivka, in fata unei armate ucrainene care se confrunta cu penurii de arme, informeaza AFP, potrivit Agerpres. 


Ce parere ai despre aceasta stire?