Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Octavian Jurma, anunț sumbru despre coronavirus: "Profilul bolii în România este atât de grav încât face specialiștii să suspecteze că..."

Publicat:

Tot mai mulți specialiști vorbesc despre posibilitatea ca in Romania sa existe o noua tulpina de coronavirus:„Este una din ipotezele teoretice care circula deja de mai mult timp ca la rata aceasta uriașa de infectare pe care o avem in Romania, in combinație cu rata scazuta de vaccinare, cream așa condiții de laborator pentru selectarea unei noi variante din randul Delta. Delta a devenit dominanta in intreaga lume și marea majoritate a mutațiilor care se inregistreaza acum in baza de date mondiala provin din aceasta varianta”, a spus la o televiziune de știri.Referitor la apariația…

Citeste articolul mai departe pe realitatea.net…  

Sursa articol: realitatea.net


Stiri pe aceeasi tema

Anunț ANM de ultima ora! Ninsori, viscol si ploi in Romania! Vreme neobișnuita la finalul lunii aprilie

11:25, 21.04.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a facut un anunț important de ultima ora! Specialiștii au emis o avertizare de ninsori, viscol și ploi in Romania. Vremea este una neobișnuita pentru aceasta perioada a anului.

Cum ne mint magazinele: Mierea de salcam din magazine este, de fapt, facuta din RAPIȚA!

19:20, 03.04.2024 - Cu siguranța ne-am pus macar o data problema ca magazinele ne mint cu nerușinare in ceea ce privește produsele de pe rafturi, dar acum avem și o confirmare a acestui fapt. Dupa ce s-a descoperit ca uleiul de masline pe care-l gasim in magazine este facut, de fapt, din floarea soarelui, acum s-a descoperit…

Anunț ANM de ultima ora! Avertizare de ninsori și viscol in Romania. Lista zonelor afectate de ciclonul polar

10:50, 19.03.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a facut un anunț important de ultima ora! Specialiștii au emis o avertizare de ninsori și viscol in Romania. Iata lista zonelor afectate de ciclonul polar!

Anunț ANM de ultima ora! Ninsori și viscol in luna martie. Cum va fi vremea dupa temperaturile neobișnuite

12:05, 25.02.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a facut un anunț important de ultima ora! Specialiștii susțin ca exista posibilitatea de a avea ninosori și viscol in luna martie. Iata cum va fi vremea in Romania dupa temperaturile neobișnuite.

Anunț ANM! Un nou val de ninsori va lovi Romania. Temperaturile vor scadea drastic

08:40, 09.02.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a facut un anunț de ultima ora. Specialiștii au emis, in cursul zilei de vineri, 9 februarie 2024, o avertizare de val de ninsori in Romania. Temperaturile vor scadea drastic. Iata ce avertizare au transmis meteorologii!

Anunț ANM de ultima ora! Cat va mai tine valul de aer cald. Vreme de primavara in luna februarie, in Romania

19:10, 07.02.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a facut un anunț important de ultima ora! Specialiștii au specificat cat va mai ține valul de aer cald la noi in țara. Vreme de primavara in luna februarie, in Romania.

Anunț ANM de ultim moment! Ninsorile se intorc in Romania. Lista zonelor afectate de zapada

21:25, 02.02.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a facut un anunț de ultima ora. Specialiștii au emis, in cursul zilei de vineri, 2 februarie 2024, o avertizare de ultima ora. Ninsorile se intorc in Romania. Iata lista zonelor afectate de zapada!

Peste 108.000 de cazuri de violența domestica, doar in 2023 in Romania

12:55, 27.01.2024 - Politistii au intervenit, anul trecut, la 108.831 de cazuri de violența domestica, dintre care 51.690 in mediul urban si 57.141 in mediul rural, anunta IGPR, potrivit Agerpres . Potrivit unui comunicat remis sambata de Politia Romana, in 94.710 de situatii, politistii au intervenit ca urmare a sesizarilor…


Ce parere ai despre aceasta stire?