Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Obiectul vestimentar de care Kate nu se desprinde. Poartă asta de dinainte să se căsătorească cu Prințul William!

Publicat:

Ducesa de Cambridge a revenit la indatoririle regale, iar acum programul ei este din ce in ce mai incarcat, caci participa la unul sau doua evenimente, aproape in fiecare zi. Insarcinata in patru luni, este protagonista unei interesante parade de moda, schimband ținute de la cele mai glamour sau elegante, la unele casual, dar chic. Ieri a aparut pentru prima data dupa anunțarea logodnei Prințului Harry cu , intr-o superba rochie cu imprimeu geometric și accesorii culoarea bordo, cu un zambet imens pe buze, iar astazi ducesa i-a lasat din nou acasa pe Prințesa Charlotte…

Citeste articolul mai departe pe okmagazine.ro…  

Sursa articol: okmagazine.ro


Stiri pe aceeasi tema

Kate Middleton: Un semnal puternic impotriva Cancerului

16:40, 30.03.2024 - Intr-un gest curajos și sincer, Kate Middleton, Ducesa de Cambridge, a facut un anunț emoționant cu privire la lupta personala pe care o duce impotriva cancerului. Anunțul, care a fost facut public intr-o declarație oficiala, a starnit un val de reacții și a oferit o platforma importanta pentru conștientizarea…

Prima reacție a Prințului Harry și a lui Meghan Markle, dupa ce Kate Middleton a anunțat ca are cancer: „Speram ca...”

12:01, 23.03.2024 - Printul Harry si Meghan Markle au avut o prima reactie, dupa ce Kate Middleton a anunțat ca are cancer. Mai multe vedete internaționale, dar nu numai, au transmis mesaje de susținere pentru Prințesa de Wales. Iata ce au spus cei doi pentru cumnata lor!

Kate Middleton și prințului William, in centrul controverselor și speculațiilor. De la ce a pornit totul

15:35, 16.03.2024 - Dupa interviul prințului Harry și Meghan Markle cu Oprah Winfrey, din anul 2021, Kate Middleton și Prințul William au adoptat o noua strategie de PR, devenind mai puțin formali, in incercarea de a caștiga publicul de partea lor. Trei ani mai tarziu, cuplul regal a devenit centrul unei controverse.

Raspunsul pe care i l-a dat Regina Elisabeta a II-a Prințului Harry cand acesta i-a cerut aprobarea sa se casatoreasca cu Meghan Markle: „Catastrofa completa”

22:11, 04.02.2024 - Continue reading Raspunsul pe care i l-a dat Regina Elisabeta a II-a Prințului Harry cand acesta i-a cerut aprobarea sa se casatoreasca cu Meghan Markle: „Catastrofa completa” at Info real.


Ce parere ai despre aceasta stire?