Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Obiectele mărunte ingerate de copii le pun viața într-un adevărat pericol

Publicat:

Baterii, agrafe, piuneze, monede, piese de la jucarii – aceste și alte obiecte marunte pot deveni un adevarat pericol când sunt lasate pe mâna unui copil de vârsta mica, care nu este supravegheat de un adult.

Obiectele marunte pot fi cu ușurința ingerate de copii, de cele mai multe ori în timpul jocului, din curiozitate. Deseori se ajunge la intervenții chirurgicale. Uneori, chiar si dupa operații complicate si perioade îndelungate de tratament, de înlaturare a efectelor negative cauzate de aspirarea corpilor straini, unii copii nu se refac…

Citeste articolul mai departe pe timpul.md…  

Sursa articol: timpul.md


Stiri pe aceeasi tema

Condiții mai bune pentru pacienții Institutului de Medicina Urgenta

15:56, 03.05.2024 - Secția de anestezie și terapie intensiva de la Institutului de Medicina Urgenta a fost renovata, noteaza Noi.md. Au fost alocate 16,5 milioane prin proiectul Bancii Mondiale „Raspuns de Urgența la Covid-19”, iar restul – din sursele Ministerului Sanatații și ale Casei Naționale de Asigurari in Medicina,…

BNR lanseaza un set de trei monede speciale! Moneda de aur costa 15.600 lei. Vedeti cum arata

14:40, 10.04.2024 - Pe 17 aprilie Banca Nationala va lansa in circuitul numismatic o moneda din aur, o moneda din argint si o moneda din tombac cuprat cu tema 200 de ani de la nasterea lui Avram Iancu.Tirajul maxim aprobat pentru moneda din aur este de 1.000 de piese, pentru moneda din argint este de 5.000 de piese, pentru…

5 moduri prin care iți spune „te iubesc” fara sa rosteasca asta

19:51, 22.03.2024 - Daca partenerul nu a rostit inca acele cuvinte uimitoare, nu este cazul sa pui la indoiala sinceritatea relației voastre. Cuvintele sunt doar o forma a exprimarii sentimentelor.5 moduri prin care iți spune „te iubesc” fara sa rosteasca astaCel mai adesea declarația de dragoste poate fi simțita in acțiunile…

Valoarea tezaurului de la ruși este „mult mai mare” decat se știe, spune Traian Basescu. Ce i-a raspuns Putin cand l-a intrebat despre aur

07:35, 15.03.2024 - Traian Basescu spune ca tonele de monede de aur sunt mult mai valoroase decat lingourile de aur, deoarece sunt vechi de sute de ani și, implicit, mult mai valoroase. Piese au „o valoare greu de cuantificat, in momentul de fața”, spune Traian Basescu.„Aș vrea sa corectam niște lucruri despre ce știu…

Secția de chirurgie oro-maxilo-faciala a Institutului de Medicina Urgenta a fost reparata

19:11, 12.03.2024 - La Institutul de Medicina Urgenta a fost inaugurata astazi, 12 martie, in urma lucrarilor de reparație secția de chirurgie oro-maxilo-faciala pentru adulți, care este unica in Republica Moldova. Renovarea a costat circa 9,2 milioane de lei (460 de mii de euro). {{701607}} Secția, cu o capacitate de…

Comoara gasita de doi cautatori de vestigii. Are 151 de piese estimate ca avand o vechime foarte mare

13:05, 03.03.2024 - Doi cautatori de comori din Vrancea au gasit sambata, cu detectorul de metale, 151 de monede vechi grecești. O adevarata comoara a fost descoperita sambata, 2 martie, in județul Vrancea, la Poiana Cristei. Doi cautatori de vestigii au gasit cu ajutorul detectorului de metale, in satul Podu Lacului,…

Idei de cadouri de 1 Martie pentru invațatoare și educatoare

11:20, 28.02.2024 - Cu sosirea primaverii, 1 Martie este momentul perfect pentru a celebra venirea acesteia prin gesturi mici, dar semnificative. Daca te gandești la cadouri 1 Martie care ar fi ideale pentru invațatoarea sau educatoarea copilului tau, exista o opțiune potrivita pentru orice persoana, indiferent de varsta…

Cercetator: Rusia ar fi testat racheta hipersonica Zircon in Ucraina pentru prima data

22:21, 12.02.2024 - O analiza preliminara a concluzionat ca Rusia ar fi lovit saptamana trecuta Kievul cu racheta hipersonica Zircon, prima utilizare a acesteia in razboiul din Ucraina, a declarat luni șeful unui institut de cercetare din Kiev, scrie Reuters.Oleksandr Ruvin, directorul Institutului de cercetare științifica…


Ce parere ai despre aceasta stire?