Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Obiceiuri care dăunează creierului

Publicat:

Persoanele care nu iau micul dejun au nivelul scazut de zahar in sange, care cu timpul duce la insuficienta aprovizionarii de nutrienti pentru creier, cauzand degenerarea sa treptata. A manca mai mult cauzeaza durificarea arterelor creierului, care duce la scaderea capacitatii mentale. Fumatul cauzeaza diminuarea marimii creierului, care duce, printre altele, la Alzheimer. Consumul ...

Citeste articolul mai departe pe tribuna.ro…  

Sursa articol: tribuna.ro


Stiri pe aceeasi tema

De ce unele persoane tinere pot avea mai multe riduri decat persoanele varstnice?

09:10, 26.04.2024 - Prof. univ. dr. Ana-Maria Oproiu, medic primar de chirurgie plastica, estetica si microchirurgie reconstructiva si seful Sectiei de Chirurgie Plastica la Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti, afirma ca sunt multe persoane tinere care au mai multe riduri decat cele varstnice. Cauzele aparitiei…

OBICEIURI ALIMENTARE LA COPII Educația nutriționala a copiilor trebuie sa inceapa din gradinița

09:25, 07.04.2024 - Consumul zilnic de fructe si legume contribuie la dezvoltarea normala din punct de vedere fizic si intelectual al copiilor. The post OBICEIURI ALIMENTARE LA COPII Educația nutriționala a copiilor trebuie sa inceapa din gradinița first appeared on Informatia Zilei .

Alimentul care te imbatranește inainte de vreme. Trebuie sa renunți la el urgent

16:15, 31.03.2024 - Zaharul duce la o imbatranire mai rapida, similara cu cea determinata de fumat, arata cercetari recente. In afara de faptul ca favorizeaza ingrasarea si aparitia diabetului tip 2, și strica dinții, zaharul ar putea avea si alte efecte nocive: se crede ca ele accelereaza ritmul imbatranirii celulare.Schimbarile…

Un cercetator in neuroștiințe dezvaluie 5 obiceiuri simple pentru imbunatațirea memoriei

23:45, 23.03.2024 - Sanatatea creierului este un aspect critic, dar adesea trecut cu vederea, al sanatații și bunastarii generale. Protejarea acestuia poate reduce riscul de a dezvolta boala Alzheimer și demența. Un cercetator in neuroștiințe dezvaluie 5 obiceiuri simple pen

Ce se poate intampla daca renunți la consumul de cafea

04:41, 05.03.2024 - Servirea unei cești de cafea este un adevarat ritual. Deși consumul de cafea este asociat cu o serie de beneficii pentru sanatate, inclusiv scaderea riscului de apariție a bolii Alzheimer, exista și unele efecte secundare pe care organismul le poate experimenta. Ce se poate intampla daca renunți…

Parlamentul Germaniei a adoptat o lege care permite deținerea și consumul de canabis in scop recreativ

18:45, 23.02.2024 - Germania s-a alaturat vineri, 23 februarie, grupului de țari și jurisdicții care au legalizat canabisul, odata cu adoptarea de catre Bundestag a unei legi care permite persoanelor fizice și asociațiilor voluntare sa cultive și sa dețina cantitați limitate din acest drog, relateaza Reuters și BBC.Conform…

Persoanele cu aceste profesii risca sa dezvolte demența! Legatura nebanuita dintre aceste meserii și boala: ce spun experții

22:36, 15.02.2024 - Profesorul de neurologie David Raichlen, specializat in biologia umana și evoluție, la Universitatea din California de Sud, a impartașit aceasta avertizare alarmanta intr-un episod recent al podcastului lui Steven Bartlett, „Diary of a CEO".Profesorul Raichlen, ale carui cercetari includ legaturile…

Persoanele cu aceste profesii risca sa dezvolte demența! Legatura nebanuita dintre aceste meserii și boala: ce spun experții

09:45, 15.02.2024 - Profesorul de neurologie David Raichlen, specializat in biologia umana și evoluție, la Universitatea din California de Sud, a impartașit aceasta avertizare alarmanta intr-un episod recent al podcastului lui Steven Bartlett, „Diary of a CEO".Profesorul Raichlen, ale carui cercetari includ legaturile…


Ce parere ai despre aceasta stire?