Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Oana Roman, eveniment important: "Cum credeţi cĒ ar trebui sĒ sĒrbĒtorim?"

Publicat:

are parte de un eveniment foarte important in familia pe 15 ianuarie. Vedeta a anuntat pe toatE lumea xi a cerut pEreri cu privire la modul in care ar trebui sE sErbEtoreascE aceastE zi importantE. 

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Star Matinal. Oana Roman și-a gasit liniștea dupa moartea Mioarei Roman: „Am ajuns la un echilibru”. Vedeta este convinsa ca mama ei se bucura pentru ea

11:05, 15.04.2024 - Oana Roman și-a sarbatorit ziua de naștere sambata. A implinit 48 de ani, fiind prima aniversare fara mama ei. Vedeta este convinsa ca Mioara Roman este intr-un loc mai bun și este mandra de ea. De curand, a și visat-o alaturi de bunica ei.

Star Matinal. Cum și-a sarbatorit Oana Roman ziua de naștere. Vedeta a fost surprinsa de una dintre prietenele ei: „S-a ocupat de tot”

10:30, 15.04.2024 - Oana Roman a implinit sambata 48 de ani, iar vedeta a fost surprinsa de la primele ore ale zilei cu daruri și flori de la oamenii dragi. Una dintre prietenele ei a spus ca o invita la un gratar, dar, de fapt, i-a pregatit o petrecere restransa, cu ocazia zilei ei de naștere.

Mesajul in lacrimi al Oanei Roman, la o luna de la moartea mamei sale, Mioara Roman: ‘Nu am putut pana azi’

14:31, 02.04.2024 - Oana Roman traverseaza cea mai grea perioada a vieții sale. Vedeta a pierdut una dintre cele mai importante persoane din viața sa și se confrunta acum cu o tristețe de nedescris. Vedeta a transmis un mesaj emoționant, la o luna de la moartea mamei sale, Mioara Roman. Oana Roman, marturisiri dureroase…

Reacția Oanei Roman dupa ce a fost acuzata ca are datorii la o clinica. „Problema este maniera in care au decis sa imi aduca aminte. Efectiv, am uitat”

16:51, 20.03.2024 - Oana Roman a fost acuzata ca are datorii la o clinica. Vedeta a povestit in mediul online prin ce a trecut și a explicat ca nu a fost nimic intenționat, ci doar a uitat din cauza momentelor grele prin care a trecut dupa moartea mamei sale.„Daca lucrați cu oamenii, cu public, cu clienți, cu pacienți,…

Știrile Antena Stars. Cine a fost marea iubire a Oanei Roman. De ce s-au desparțit, de fapt, cei doi: "Eu am refuzat sa..." / VIDEO

19:15, 14.03.2024 - Oana Roman a facut o noua dezvaluire. Fiica Mioarei Roman a spus cine a fost marea ei iubire, dar și de ce au ajuns la desparțire deși credeau ca sunt suflete pereche. Vedeta a facut dezvaluiri in cadrul unui podcast.

Oana Roman și-a dorit ca Marius Elisei sa iși gaseasca pe altcineva: „O alta victima careia sa-i aplice același scenariu”

16:55, 09.03.2024 - Oana Roman a fost invitata la podcastul Anamariei Prodan, unde a vorbit despre casnicia pe care a avut-o cu Marius Elisei, dar și ce sfat de neuitat i-a dat mama ei. Vedeta susține ca și-a dorit din tot sufletul ca tatal fiicei sale sa iși gaseasca pe altcineva.Dupa o casnicie de 10 ani, Oana Roman…

Ce a gasit Oana Roman in fața porții azi dimineața. Vedeta a ramas surprinsa: „S-a gandit cineva la mine...” / FOTO

15:25, 01.03.2024 - In aceasta dimineața, pe data de 1 martie, de Marțișor, Oana Roman a fost surprinsa placut. Vedetei nu i-a venit sa creada ce a primit. Iata ce a gasit ea in fața porții astazi, intr-o zi atat de speciala!

Calculatorul romanesc CoBra, vedeta internaționala in comunism. Cum a fost sabotat la un eveniment din URSS

07:25, 17.02.2024 - Supercalculatorul CoBra, un produs integral romanesc, era un aparat multifuncțional, apreciat in strainatate, ba chiar motiv de mandrie la expoziții internaționale – unde nu mare a fost mirarea cand angajații Moscovei i-au furat cea mai importanta piesa.


Ce parere ai despre aceasta stire?