Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Oana Monea, ispita de la Insula Iubirii, mesaj acid pentru cei care spun că a uitat de unde a plecat: „Viața voastră nu e atât de palpitantă ca a mea”

Publicat:

a primit mai multe mesaje in care este acuzata ca a uitat de unde a plecat și ca ar fi ascuns trecutul ei in cadrul reality show-ului . Ispita s ținut sa le dea replica rautacioșilor și le-a transmis un mesaj acid pe rețelele de socializare.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cum arata iubitul Dariei Cuflic, fosta ispita de la Insula Iubirii. Cei doi s-au lasat pozați intr-o ipostaza tandra

11:40, 04.04.2024 - Daria Cuflic, fosta ispita de la Insula Iubirii sezonul 7, s-a afișat alaturi de noul iubit. Cei doi s-au pozat intr-o ipostaza romantica. De altfel, se pare ca tanara iubește din nou dupa „aventura” pe care a avut-o alaturi de Razvan Kovacs in Thailanda.

Alexandru Dobrescu, surprins cu o femeie superba! Fostul iubit al Cristinei Cioran a uitat de actrița? / PAPARAZZI

22:55, 20.03.2024 - Paparazzii Spynews.ro, site-ul numarul 1 de știri mondene din Romania, au fost pe „urmele” lui Alexandru Dobrescu și l-au surprins cu o femeie superba. Fostul iubit al Cristinei Cioran a dat-o uitarii pe vedeta și și-a refacut viața? Iata ce imagini avem cu fostul partener de viața al celebrei actrițe!

Cum arata noul iubit al Adrianei Minea de la Insula Iubirii. Ispita și partenerul ei au avut o vacanța de vis, la inceputul anului / FOTO

17:05, 21.02.2024 - Adriana Minea de la Insula Iubirii și-a gasit marea dragoste, la ceva timp dupa competiție. Fosta ispita se iubește cu un prosper om de afaceri care activeaza in domeniul vanzarilor de parfumuri aduse de peste hotare. Cei doi merg des in vacanțe de vis și se bucura de cele mai frumoase experiențe impreuna.

Directorul Pacific Motors s-a stins din viața, rapus de o boala: „Garri Mensch a plecat, dar nu va fi uitat”

10:55, 14.02.2024 - Antreprenorul proeminent al Republicii Moldova, fondatorul și directorul companiei SRL „Pacific Motors”, maestru al sportului URSS in cursele auto profesionale, Garri Mensch, s-a stins din viața la 68 de ani. Anunțul a fost facut de reprezentanții Hyundai Moldova.

Bianca Pop este in doliu! Fosta ispita de la Insula Iubirii a facut anunțul: "Adio, draga prietene" / FOTO

17:50, 08.02.2024 - Bianca Pop este in doliu. Fosta ispita de la Insula Iubirii a pierdut pe cineva drag din viața ei. Bruneta a facut anunțul, cu puțin timp in urma. Iata ce a postat pe rețelele sociale, dar și despre cine este vorba!

Teodora și Alex de la “Insula Iubirii”, nași de botez. Cum arata viața celor doi, la 2 ani dupa emisiune / FOTO

12:20, 07.02.2024 - Teodora și Alex, foștii concurenți din sezonul șase ai show-lui matrimonial "Insula Iubirii", emisiune difuzata la Antena 1, iși țin fanii la curent cu fiecare eveniment din viața lor. Așa au facut și de aceasta data, caci cei doi au fost nași de botez pentru o fetița. Iata cum arata viața celor doi,…

Cum arata Bianca Pop, fosta ispita de la Insula Iubirii, fara extensii, acid in buze și cu parul blond. Tanara avea doar 21 de ani

14:10, 03.02.2024 - Bianca Pop, fosta ispita de la Insula Iubirii, era de nerecunoscut la varsta de 21 de ani. Tanara a publicat o imagine in care nu avea extensii și acid in buze. In plus, puțini știu ca aceasta a fost și blonda.


Ce parere ai despre aceasta stire?