Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

O VEDETĂ dă în judecată PRO TV după o accidentare GRAVĂ la Dansez pentru Tine

Publicat:

, 41 de ani, a suferit o accidentare grava in timpul celui de-al 13 sezon al emisiunii Dansez pentru tine In timp ce exersa dansul in ploaie, partenerul sau, , s-a dezechilibrat si a cazut peste ea. In urma accidentului, actrita s-a ales cu ligamente rupte la ambele picioare. a dat in judecata , care produce emisiunea DANSEZ PENTRU TINE, avocata sa depunand actele la judecatoria sectorului 2, fara (...)

Citeste articolul mai departe pe ziaruldeiasi.ro…  

Sursa articol: ziaruldeiasi.ro


Stiri pe aceeasi tema

Usain Bolt, accidentare grava in timpul unui meci caritabil de fotbal

17:06, 10.06.2024 - ​Fostul atlet jamaican Usain Bolt s-a accidentat pe stadionul Stamford Bridge din Londra, duminica, in timpul Soccer Aid, un meci de fotbal caritabil organizat in fiecare an pentru a strange fonduri pentru UNICEF.

Vedeta de la noi insarcinata in șase luni, de urgența la medic din cauza unui salon de infrumusețare! Bruneta face acuzații grave: ”Ii dau in judecata”

22:51, 28.05.2024 - Insarcinata in șase luni, o vedeta de la noi a ajuns de urgența la spital! Bruneta susține ca a mers intr-un salon de cosmetica pe care il frecventeaza, insa aici au aparut și problemele grave. Problemele in salonul respectiv ar fi existat de mai multa vreme, dar a tacut și nu a spus nimic, pana cand…

Xonia va da in judecata Poliția Romana! Decizia luata de artista, dupa ce s-a confirmat ca nu s-a urcat drogata la volan: „Toata trauma...”

13:25, 22.05.2024 - Xonia iși dorește sa dea in judecata Poliția Romana! Vedeta a luat o astfel de decizie, dupa ce s-a confirmat ca nu s-a urcat drogata la volan. Iata ce a marturisit avocata Xoniei, Katia Cicala!

Știrile Antena Stars. Oana Zavoranu și medicul care o acuza de șantaj, o noua confruntare. Vedeta și-a concediat avocatul in sala de judecata: „Bunul samaritean”

15:16, 20.05.2024 - In urma cu cateva zile, Oana Zavoranu a mers la Curtea de Apel București, iar astazi a ajuns, din nou, in sala de judecata, tot in procesul in care medicul Bogdan Furtuna o acuza de șantaj. Vedeta a luat și o decizie radicala, asta pentru ca și-a concediat avocatul.

35 de foști fotbaliști afectați de boli neuronale au dat in judecata forurile din Anglia și IFAB, acuzandu-le pentru grava neglijența!

17:46, 02.05.2024 - Decesul lui Joe Kinnear, fosta legenda a lui Tottenham, survenit pe 7 aprilie la 77 de ani, este ultimul dintr-o serie de 6, provocate de leziuni cerebrale. 35 de foști jucatori, inclusiv cațiva din Premier League, au acționat in justiție contra federației engleze, galeze, ligii care se ocupa de diviziile…

Olimpiu Moruțan, accidentare grava in timpul unui meci. Jucatorul de fotbal va lipsi de pe teren cel puțin 7 luni / FOTO

14:00, 24.04.2024 - Olimpiu Moruțan a suferit o accidentare grava in tmimpul unui meci de fotbal. Jucatorul de fotbal va lipsi de pe teren pentru o perioada de cel puțin 7 luni. Iata ce s-a intamplat cu sportivul!

Cristina Siscanu, pacalita pe internet. A comandat produse de peste 400 de lei, dar ce a primit a lasat-o cu gust amar: „Dam in judecata”

13:20, 20.03.2024 - Cristina Siscanu, soția lui Madalin Ionescu, a povestit pe rețelele de socializare cum a fost luat țeapa, dupa ce a comandat niște produse pe internet. Vedeta a avut parte de o surpriza neplacuta atunci cand a deschis coletul! Ce se afla in el, de fapt? Cristina Șișcanu a fost pacalita pe internet Cristina…


Ce parere ai despre aceasta stire?