Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

O tânără de 36 de ani va candida la prezidențialele din Ecuador în locul lui Fernando Villavicencio. Cine este Andrea González

Publicat:

, in varsta de 36 de ani, a carei cariera s-a axat in principal pe probleme de mediu, il va inlocui in cursa pentru alegerile prezidențiale pe , impușcat de trei ori in cap dupa un miting de campanie in Quito. Gonzales a participat duminica la dezbaterea prezidențiala, iar anterior, partidul a transmis pe retelele sociale ca ea va "garanta mostenirea" lui Villavicencio "si milioane de ecuadorieni ii vor fi alaturi in acest scop".

Citeste articolul mai departe pe digi24.ro…  

Sursa articol: digi24.ro


Stiri pe aceeasi tema

Deși va candida independent la primarie, Moș ramane „un iepure al PSD” pentru Fritz

15:55, 18.04.2024 - Deși conducerea USR Timiș vehicula informația ca Cristian Moș, fondator al filialei, va candida la președinția Consiliului Județean Timiș, acesta s-a decis, pana la urma, sa candideze la Primaria Timișoara. Și așa, conducerea USR il acuza pe acesta ca face jocurile pentru „PSD-Robu”.

Campineanca. Primarul Tudorel Ivan va candida pentru un nou mandat, cu sprijinul PSD

00:05, 25.03.2024 - Tudorel Ivan a anunțat ca va candida pentru cel de-al treilea mandat de primar al comunei Campineanca. Acesta a precizat ca are in continuare sprijinul PSD și al președintelui organizației județene, Nicușor Halici.           „Buna dimineața, oameni dragi din Campineanca! Am luat decizia de a candida…

CC a spus nu sesizarii deputaților BCS: Organizarea referendumului intr-o zi cu prezidențialele este legala

10:20, 22.03.2024 - Curtea Constituționala a respins sesizarea nr. 17a/2024 privind controlul constituționalitații unor prevederi din articolul 184 alin. (2) din Codul electoral (organizarea referendumului republican și a alegerilor parlamentare sau prezidențiale la aceeași data), depusa de catre deputații BCS Vladimir…

Geoana, intrebat daca va candida la prezidentiale: Cat sunt la NATO, imi vad de treaba la NATO

20:40, 15.03.2024 - Secretarul general adjunct al NATO, Mircea Geoana, a fost intrebat vineri la Galati daca va candida la alegerile prezidentiale si a raspuns ca nu amesteca lucrurile, atat timp cat este pe aceasta functie a NATO se preocupa de problemele Aliantei.

Felix Stroe despre primarii care vor candida din partea PSD Constanta la localele din acest an

20:05, 07.03.2024 - Presedintele PSD Constanta, Felix Stroe a postat pe un site de socializare despre primarii care vor candida din partea PSD Constanta la localele din acest an.Presedintele PSD Constanta, Felix Stroe a postat pe un site de socializare despre primarii care vor candida din partea PSD Constanta la localele…

(video) Va candida sau nu la prezidențialele din toamna Ion Ceban: Sunt doua scenarii…

20:20, 04.03.2024 - „Exista doua scenarii in aceasta privința, cum le place unora sa spuna”. Astfel a raspuns primarul capitalei, Ion Ceban, la UNInterviu pentru UNIMEDIA , intrebat daca va candida sau nu la prezidențialele din toamna.

Va candida sau nu la prezidențialele din toamna Ion Ceban: Sunt doua scenarii…

19:56, 04.03.2024 - „Exista doua scenarii in aceasta privința, cum le place unora sa spuna”. Astfel a raspuns primarul capitalei, Ion Ceban, la UNInterviu pentru UNIMEDIA , intrebat daca va candida sau nu la prezidențialele din toamna.

Nicusor Dan: Voi candida independent in aceste alegeri. Informal, am sprijinul USR, PMP, Forta Dreptei și REPER

14:30, 28.02.2024 - Primarul Capitalei Nicusor Dan a afirmat, miercuri, ca va candida independent la alegerile locale din 9 iunie, pentru un al doilea mandat la sefia PMB și a adaugat ca are, informal deocamdata, sprijinul mai multor partide de dreapta cum ar fi USR, PMP, Forta Dreptei si REPER.


Ce parere ai despre aceasta stire?