Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

O şcoală din Bucureşti a fost cuprinsă de flăcări. Pompierii au intervenit pentru salvarea copiilor

Publicat:

Incendiu la scoala cu numarul 77 din Bucuresti, astazi, in timp ce mai multi copii se aflau la cursuri de dans. Pompierii au intervenit de urgenta si au rupt gratiile de la geamuri pentru a stinge flacarile.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Fum la un tablou electric din scoala de la Poarta Alba, judetul Constanta!

10:35, 22.05.2024 - Pompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Dobrogea au fost sesizati de producerea de fum de la tabloul electric la o scoasa din Poarta Alba, judetul Constanta.Pompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Dobrogea au fost sesizati de producerea de fum de la tabloul…

Incendiu cu degajari mari de fum la o casa din Sectorul 2 / Pompierii intervin cu cinci autospeciale

17:15, 20.05.2024 - Pompierii intervin, luni dupa-amiaza, pentru stingerea unui incendiu care a cuprins o casa din Sectorul 2 al Capitalei.”Intervenim pentru stingerea unui incendiu ce se manifesta la o casa,  pe strada Calusei, din Sectorul 2 al municipiului Bucuresti.

Accident la Curtici. Pompierii au intervenit pentru salvarea unui batran ramas blocat in mașina

13:15, 19.05.2024 - Duminica in jurul orei 12:00, pompierii militari ai Detașamentului Arad au fost solicitați sa intervina pentru acordarea primului ajutor medical și asigurarea masurilor de prevenire și stingere a incendiilor in urma producerii unui accident rutier in care a fost implicat un autoturism, in orașul Curtici.

Pompierii au intervenit pentru salvarea unui cal cazut intr-un beci de aproximativ 3 metri adancime 

12:00, 11.05.2024 - Pompierii  au intervenit pentru salvarea unui cal cazut intr-un beci de aproximativ 3 metri adancime, incidentul a avut loc in localitatea Viforata, unde promptitudinea și coordonarea eforturilor echipajelor de intervenție au fost esențiale pentru finalizarea cu succes a misiunii.  Pompierii, echipați…

O scanteie de la un flex a provocat un incendiu violent. Pompierii au intervenit 4 ore

21:21, 03.05.2024 - Un incendiu izbucnit de la o scanteie provenita de un flex a provocat un incendiu violent, vineri dupa-amiaza, in localitatea Plopenii Mici, județul Botoșani. Intervenția pompierilor pentru stingerea flacarilor și inlaturarea efectelor a durat mai bine de 4 ore, potrivit mediafax.

Incendiu puternic la o fabrica din Bacau. Pompierii au intervenit de urgența / FOTO

17:55, 28.03.2024 - Un incendiu puternic a izbucnit la o fabrica din Bacau. Flacarile s-au extins pe o suprafața de 300 de metri, iar cladirile din jur puteau fi in pericol. Pompierii sosiți la fața locului au reușit sa stinga, fara sa existe nicio victima.

Catelusi cazuti intr-o canalizare in Constanta. Pompierii au intervenit (FOTO)

13:10, 04.03.2024 - Pompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Constanta au fost sesizati sa intervina pentru salvarea unor caini, in municipiul Constanta, in zona industriala.Pompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Constanta au fost sesizati sa intervina pentru salvarea unor…


Ce parere ai despre aceasta stire?