Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

O rusoaică, desemnată Miss Fashion Black Sea. Designeri internaţionali şi-au prezentat colecţiile de top la Mamaia

Publicat:

Scena de la Piateta Cazino Mamaia s-a umplut de frumusete in acest weekend, unde a avut loc concursul international de modele. Premiul cel mare l-a luat Cristina Cobzac, in varsta de 25 de ani si cu o inaltime de 1.83 inaltime.

Tinara este absolventa a Facultatii de psihologie, dar pasii o poarta acum in lumea modei. „Modelingul a fost mereu un hobby al meu , incepand de la varsta de 17 ani“, marturiseste frumoasa rusoaica.
A participat pentru prima data la concursul de miss si a ramas foarte placut surprinsa de rezultatul final, intrucat nu se astepta sa ia premiul cel mare.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Performanța remarcabila a lui Chedveș Vlad, de la Școala Gimnaziala “Mihai Eminescu” din Alba Iulia: Premiul II la faza naționala a Concursului Internațional de Matematica “LUMINAMATH”

09:36, 26.04.2024 - Performanța remarcabila a lui Chedveș Vlad, de la Școala Gimnaziala “Mihai Eminescu” din Alba Iulia: Premiul II la faza naționala a Concursului Internațional de Matematica “LUMINAMATH” Performanța remarcabila a lui Chedveș Vlad, de la Școala Gimnaziala “Mihai Eminescu” din Alba Iulia: Premiul II la…

Padurea-parc Faget - Plamanul verde al Clujului, premiul I la New European Bauhaus 2024

13:11, 15.04.2024 - Padurea Faget din Cluj a castigat premiul I la categoria Reconectare cu Natura la Premiile New European Bauhaus 2024, a anuntat luni Unitatea de Management a Proiectului din cadrul Ministerului Culturii.

Cei mai buni: Elevii Liceului de Arta “Stefan Luchian” Botosani, PREMIUL I la faza zonala a Olimpiadei Naționale Corale

21:55, 06.04.2024 - Cei mai buni: Elevii Liceului de Arta “Stefan Luchian” Botosani, PREMIUL I la faza zonala a Olimpiadei Naționale Corale Elevii Liceului de Arta “Stefan Luchian” din Botosani au reușit sa-și invinga toți contracandidații și au caștigat premiul I la faza zonala a Olimpiadei Naționale Corale. Competiția…

23 de tineri din județul Covasna, premiați in cadrul Galei „The Duke of Edinburgh’s International Award”

14:21, 27.03.2024 - Douazeci și trei de tineri talentați din județul Covasna, membri ai Biroului de Tineret „Turul Madar”, au fost premiați, saptamana trecuta, in cadrul Galei „The Duke of Edinburgh’s International Award”, pentru parcurgerea cu succes a acestui program. Festivitatea a avut loc in data de 21 martie, la…

„Am avut privilegiul de a invața de la celebrul și regretatul Gianni Versace”

08:16, 27.03.2024 - Cu o cariera de invidiat, cu suișuri și coborașuri, Catalin Botezatu, poate cel mai cunoscut creator roman de moda, vorbește cu drag de Arad, orașul in care revine cu placere de fiecare data.

Xtra Night Show. Catalin Botezatu l-a ajutat cu bani pe Razvan Ciobanu. Ce relație aveau cei doi designeri: " A vazut in mine o concurența..." / VIDEO

09:40, 15.03.2024 - Razvan Ciobanu s-a stins din viața pe data de 29 aprilie 2019, intr-un tragic accident de mașina care a avut loc in județul Constanța. Catalin Botezatu, invitat in platoul Xtra Night Show, a vorbit despre relația pe care o avea cu regretatul creator de moda.

Scena desprinsa din filmele de comedie! O primarie a fost inchisa in plina zi ca angajații sa poata ajunge la petrecerea unei secretare: „Suntem pe teren”

16:40, 02.02.2024 - Caz de-a rasu'-plansu' intr-o primarie din Botoșani. Primaria din comuna Broscauți s-a inchis in mijlocul zilei ca angajații sa poata ajunge la o petrecere organizata de o secretara.  Totul a avut loc in ziua de 1 februarie, atunci cand agajații au lasat rapid munca, in jurul orei 14:00, pentru…


Ce parere ai despre aceasta stire?