Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

O româncă și copiii ei, prinși în avalanșa din Italia

Publicat:

O romanca și cei doi copii ai sai sunt dați disparuți, dupa avalanșa care a distrus un hotel din regiunea Abruzzo, scrie presa italiana. Sotul ei, cetatean italian, a povestit ca echipele de salvare au ajuns la el si l-au scos din zapada, dar nu are nicio veste despre soarta sotiei si a copiilor.

Citeste articolul mai departe pe digi24.ro…  

Sursa articol: digi24.ro


Stiri pe aceeasi tema

Tot ce trebuie sa știi despre pensia de urmaș. In ce condiții au dreptul la ea copiii si sotul supravietuitor

16:35, 10.04.2024 - Familiile afectate de pierderea unui membru pot benefica de pensie de urmaș, in anumite condiții. Un ajutor oferit de stat pentru a reduce greutațile financiare, dar și pentru a ajuta parintele sa investeasca mai departe in viitorul copiilor sai.

Casierița romanca, injunghiata intr-un supermarket din Olanda. Explicația halucinanta a agresorului, cand și-a motivat gestul / FOTO

12:26, 05.04.2024 - Incident revoltator in Olanda! O casierița a fost injunghiata in Olanda și a avut parte de un sfarșit tragic. Agresorul a dat o explicație de-a dreptul halucinanta in momentul in care a fost audiat. Soțul femeii este ingrozit de ce s-a intamplat.

Ancheta. Polițista din Dambovita, cercetata dupa ce sotul a difuzat inregistrari cu ea lovindu-si copiii/„S-a dispus retragerea dreptului de port arma”

08:55, 05.04.2024 - E in plina derulare o ancheta la nivelul IPJ Dambovita. O polițista a intrat in atenția superiorilor sai, dupa apariția unor imagini deloc ușor de privit. O polițista este cercetata dupa ce soțul ei a difuzat inregistrari cu ea in timp ce isi lovea copiii, potrivit Antena 3. Filmarile respective au…

Dana Rogoz, interviu despre viața de familie! Regulile dupa care actrița iși crește copiii și cum iși imparte atribuțiile cu soțul: ”E o schema intreaga” / VIDEO

22:45, 19.03.2024 - Dana Rogoz ne spune cum reușește sa se imparta atat de bine intre cariera și viața de familie. Actrița ne-a oferit un interviu, in exclusivitate pentru Spynews.ro, unde ne-a vorbit despre copii, soț, dar ne spune și ce reguli clare aplica in creșterea celor mici. Cine e ”polițistul rau” și cine e parintele…

A fost stabilita cauza incendiului din Italia, in care au murit Ștefania și copiii ei! Familia romancei este impietrita de durere: ”Sunt devastata”

13:16, 16.03.2024 - La o zi de la tragedia de proporții din Italia, a fost stabilita cauza incendiului in care au murit Ștefania și copiii ei. Romanca nu a avut nicio șansa de supraviețuire, iar apropiații ei sunt devastați de durere. Moartea Ștefaniei a provocat o durere memarginita in cazul celor care au iubit-o.

„Singuratatea este tare grea”. Romanca abandonata intr-o chiuveta isi cauta mama biologica

06:35, 19.02.2024 - O tanara abandonata de propria mama intr-o chiuveta de la Spitalul Județean Ploiești si adoptata de una dintre infirmierele spitalului, cere acum ajutor pentru a o gasi pe cea care i-a dat viața. Tanara Aurelia și-a spus povestea pe pagina de Facebook „The never forgotten Romanian children – Copiii…

Caz halucinant! O romanca a incercat sa iși ucida soțul cu paracetamol! Femeia i-a pus pastile in mancare, in Elveția

12:05, 15.02.2024 - O romanca rezidenta in Elveția a fost implicata intr-un caz șocant, in care a fost acuzata ca a incercat sa-și ucida soțul prin administrarea de doze mari de paracetamol. Femeia i-ar fi pus pastile in mancare și bautura.

O romanca din Elvetia a incercat sa isi omoare sotul cu paracetamol pus in mancare

11:15, 15.02.2024 - O romanca din Elveția a fost condamnata la inchisoare pentru ca a incercat sa-și omoare soțul cu paracetamol. Femeia a introdus doze mari din acest medicament in mancarea si bautura barbatului, pentru a-i produce insuficiența renala.


Ce parere ai despre aceasta stire?