Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

O româncă a dat lovitura la Hollywood! A creat costume pentru "Noah" şi "Gossip Girl"

Publicat:

, nascuta in , s-a afirmat de-a lungul timpului in lumea filmului, fiind de-a lungul timpului asistent de regizor, designer de costume si acum ajungand sa lucreze in departamentul care coordoneaza intregul proces al vestimentatiei unui film.



Dupa ce a trecut prin experienta unor filme ca "Marie&Bruce" sau "", a ajuns sa faca parte din echipa de designeri care a realizat costumele pentru pelicula "Noah", filmul cu in rolul principal, care domina clasamentele din tarile unde a fost lansat.



De…

Citeste articolul mai departe pe unica.ro…  

Sursa articol: unica.ro


Stiri pe aceeasi tema

Un cunoscut actor de la Hollywood a fost atacat pe o strada din New York

14:50, 13.05.2024 - Actorul Steve Buscemi a fost atacat pe o strada din New York. El a ajuns la spital dupa ce a fost lovit in fața de un alt barbat. Actorul de la Hollywood pare sa fi fost victima unui atac la intamplare.

Top 10 cele mai bine imbracate vedete la MET Gala 2024. Zendaya, pe locul 1

10:41, 07.05.2024 - Top 10 cele mai bine imbracate vedete la MET Gala 2024. Zendaya, pe locul 1 Metropolitan Museum of Art din New York a gazduit, luni seara, unul dintre cele mai așteptate evenimente ale anului! Este vorba despre MET Gala 2024, eveniment care a avut anul acesta tema „Sleeping Beauties: Reawakening Fashion”.…

Impistrirea oualelor, un obicei care s-a pierdut de-a lungul timpului

14:00, 03.05.2024 - In județul Hunedoara, la Ribita, in Vinerea Mare inca se mai impistreaza oua. Impistrirea e un obicei specific satelor din Zarand, care s-a pierdut de-a lungul timpului. Deși seamana cu tehnica incondeiatului, ouale impistrite arata mai arhaic, datorita motivelor ale caror semnificatii s-au pierdut…

Lovitura totala pentru Simona Halep! Anuntul tocmai a devenit public. Probleme mari pentru romanca

10:25, 02.05.2024 - Lovitura totala pentru Simona Halep! Anuntul care tocmai a devenit public o afecteaza mult pe jucatoarea noastra.Dupa ce si-a dovedit nevinovatia la TAS, Simona Halep si-a stabilit un obiectiv important.Vezi AICI lovitura incasata de catre Simona Halep...

TRADIȚII ȘI OBICEIURI De-a lungul timpului, au luat naștere numeroase legende ale marțișorului

12:45, 11.03.2024 - Semnificatia firelor alb si rosu ce se impletesc intr-un snur de care este prins un mic obiect este relevata si de unele legende. The post TRADIȚII ȘI OBICEIURI De-a lungul timpului, au luat naștere numeroase legende ale marțișorului first appeared on Informatia Zilei .

Lovitura grea pentru Mark Zuckerberg. Cați bani a pierdut in timpul in care Instagram și Facebook nu au funcționat

19:55, 06.03.2024 - CEO-ul Meta, Mark Zuckerberg, se confrunta cu o lovitura financiara semnificativa in urma unei masive intreruperi tehnice care a paralizat Facebook, Instagram și Messenger la nivel global. Potrivit unui expert financiar din New York citat de Daily Mail, Zuckerberg a pierdut o suma impresionanta!


Ce parere ai despre aceasta stire?