Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

O profesoară a întreţinut relaţii intime cu un elev de 16 ani. Incredibil unde aveau loc partidele de amor FOTO

Publicat:

risca sa faca 22 de ani de inchisoare, dupa ce a intreținut relații intime cu un elev minor intr-una din salile din spatele scenei amfiteatrului unde se țineau spectacolele pregatite de liceeni, scrie stirileprotv.ro.

Relația dintre cei doi a inceput dupa doar doua saptamani dupa ce femeia s-a angajat, in luna august a anului 2018.

Inițial, profesoara și elevul schimbau doar mesaje, iar in cele din urma au ajuns sa se sarute, iar mai tarziu au ajuns la contact intim – fapt ce i-a adus și condamnarea femeii.

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Elena Gheorghe și Ana Parvulescu, despre relația pe care o aveau in copilarie. "Piedicile" pe care sora cea mica i le punea artistei in cariera / VIDEO

21:50, 04.05.2024 - Elena Gheorghe și Ana Parvulescu, interviu la dublu. Cele doua surori iși amintesc, cu zambetul pe buze, de perioada copilariei și de disconfortul pe care Ana, sora cea mica, il crea Elenei. Dar, și ce le deranja cel mai tare la mama lor.

Caz incredibil la Brașov. Un elev a șantajat o profesoara pentru o nota mai mare

09:01, 10.04.2024 - Pentru a obține o nota mai mare la Istorie, un elev de clasa a VII-a al Liceului cu Program Sportiv din Brașov și-a amenințat profesoara. In cazul in care nu primea ce-și dorea, el urma sa faca publice poze indecente cu fiica cadrului didactic pe rețelele de socializare. Profesoara de Istorie a semnalat…


Ce parere ai despre aceasta stire?