Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

O prezentatoare a unei televizuni din China a declarat că Filipinele sunt teritoriu chinez | VIDEO

Publicat:

O prezentatoare a televiziunii nationale chineze a afirmat din greseala ca fac parte din China, vrand de fapt sa se refere la reciful disputat Scarborough, a carui suveranitate tensioneaza relatiile dintre cele...

Citeste articolul mai departe pe evz.ro…  

Sursa articol: evz.ro


Stiri pe aceeasi tema

„Vom apara viguros ce este al nostru”. Filipinele avertizeaza China ca nu va ceda la presiunile sale militare

16:50, 18.05.2024 - Presedintele filipinez, Ferdinand Marcos Jr, a declarat, sambata, ca tara sa „va apara in mod viguros ceea ce este al nostru”, intr-o referire putin voalata la tensiunile crescande cu China din cauza disputelor maritime, relateaza Reuters.

Tensiuni la un nivel fara precedent intre SUA și China: la Casa Alba se fac planuri de razboi

07:15, 12.04.2024 - Intr-un avertisment destinat clar Beijingului, presedintele american, Joe Biden, s-a angajat joi, in cursul unui summit fara precedent cu liderii japonez si filipinez, sa apere Filipinele in cazul unui "atac" in Marea Chinei de Sud, scrie AFP, informeaza Agerpres.

Discuții militare intre SUA și China pe tema Taiwanului

10:50, 06.04.2024 - Oficiali militari americani s-au intalnit cu omologii lor chinezi la inceputul acestei saptamani pentru in Hawaii, discuțiile fiind axate pe modul in care cele doua țari pot opera in siguranța, au declarat vineri oficiali americani, citați de Reuters.

Uniunea Europeana investigheaza o licitație din Romania pentru construirea unui parc fotovoltaic / Ofertanții sunt companii chineze care ar fi primit avantaje necuvenite

14:21, 03.04.2024 - Comisia Europeana a deschis doua investigații aprofundate care vizeaza o licitație publica din Romania, organizata de Parc Fotovoltaic Rovinari Est SA, privind proiectarea, construcția și exploatarea unui parc fotovoltaic de 110 MW. Licitația a fost caștigata de companii controlate de China. Potrivit…

Reacția Chinei dupa ce SUA s-au angajat sa susțina Filipine in cazul unei dispute in Marea Chinei de Sud

12:15, 19.03.2024 - China a susținut marti ca SUA nu au niciun fel de legitimitate pentru a interveni in Marea Chinei de Sud, dupa ce Washingtonul s-a angajat sa sprijine Filipinele in cazul unui conflict cu Beijingul in aceasta vasta zona maritima disputata.

Noi amenințari de la Beijing: SUA nu au „niciun drept” sa se amestece in Marea Chinei de Sud

12:05, 19.03.2024 - China a declarat marti ca SUA nu au niciun fel de legitimitate pentru a interveni in Marea Chinei de Sud, dupa ce Washingtonul s-a angajat sa sprijine Filipinele in cazul unui conflict cu Beijingul in aceasta vasta zona maritima disputata.

VIDEO Tensiune maxima intre SUA și China. Beijingul acuza infiltratrea unui 'pion' intr-o zona strategica!

03:05, 07.03.2024 - China a acuzat miercuri Statele Unite ca folosesc Filipinele ca un "pion" in Marea Chinei de Sud, dupa mai multe incidente in ultimele saptamani in jurul micilor insule pe care cele doua tari si le disputa, relateaza AFP. "China indeamna Statele Unite sa nu foloseasca Filipinele ca pion pentru a…

China acuza SUA ca folosesc Filipinele ca un „pion” in Marea Chinei de Sud: „Nu trebuie sa se lase manipulate”

11:45, 06.03.2024 - China a acuzat miercuri Statele Unite ca folosesc Filipinele ca un „pion” in Marea Chinei de Sud, dupa mai multe incidente in ultimele saptamani in jurul micilor insule pe care cele doua tari si le disputa, relateaza AFP.


Ce parere ai despre aceasta stire?