Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

O nouă auroră boreală ar putea fi văzută din Timiș

Publicat:

Cu ochii pe cer! Dupa ce o aurora boreala roșiatica a putut fi vazuta din Romania, fenomenul fiind unul cu totul și cu totul special, specialiștii sunt de parere ca acesta s-ar putea repeta.

Citeste articolul mai departe pe tion.ro…  

Sursa articol: tion.ro


Stiri pe aceeasi tema

Aurora boreala ar putea aparea in Romania și la noapte. Unde și cum o poți vedea

12:15, 11.05.2024 - Aurora boreala a fost vizibila din Romania, in noaptea de vineri spre sambata, la o intensitate care nu a mai fost observata de sute de ani. Fenomenul spectaculos ar putea sa apara pe cer și la noapte, afirma dr. Adrian Sonka, astronom in cadrul Observatorului Astronomic „Amiral Vasile Urseanu”.

Aurora boreala, vazuta din Romania. Spectacolul de pe cer a fost cauzat de furtuna geomagnetica

11:45, 11.05.2024 - Fenomenul a putut fi urmarit cu ochiul liber, inspre nord, mai ales din afara oraselor, in zone care nu sunt afectate de poluarea luminoasa. „Trebuie privit inspre nord si trebuie asteptat, pentru ca fenomenele acestea sunt imprevizibile. Chiar daca se anunta ca vor fi vizibile de undeva, uneori nu…

Imagini spectaculoase. Aurora boreala a putut fi observata noaptea trecuta in toata splendoarea ei in mai multe zone din județ (Foto: Ionel Curcan)

11:30, 11.05.2024 - Un fenomen unic pentru Romania a putut fi observat noaptea trecuta in mai multe zone ale județului Suceava. Este vorba despre aurora boreala, un fenomen neobișnuit pentru Romania. Fenomenul a fost surprins in mai multe fotografii spectaculoase de catre fotograful Ionel Curcan, acestea fiind facute in…

Aurora boreala in Romania, fenomen ceresc uimitor. Imagini de poveste surprinse noaptea pe cer FOTO

11:25, 11.05.2024 - Aurora boreala in Romania i-a ținut treji pe pasionații de fotografie. Imagini rare au fost realizate, in noaptea de vineri spre sambata, in vestul Romaniei, unde cerul a fost cufundat in lumina roșiatica.

FOTO: Aurora boreala a facut spectacol pe cer! Cum s-a vazut in Bistrița-Nasaud:

09:05, 11.05.2024 - O furtuna geomagnetica puternica a facut spectacol pe cer noaptea trecuta. Cerul roșiatic a putut fi observat și in Romania, bistrițenii surprinzand imagini spectaculoase cu cerul pe timp de noapte. Cerul a oferit noaptea trecuta un spectacol inedit și rar intalnit. O furtuna geomagnetica puternica…

FOTO: Aurora boreala, vazuta in Bacau! Fenomenul rar este cauzat de o furtuna solara de mare intensitate

08:31, 11.05.2024 - Aurora boreala a fost vizibila pe cerul județului nostru și a fost surprinsa in cateva fotografii de Gaman Gabriel din comuna Poduri. Cauza fenomenului rar o reprezinta o furtuna solara. O furtuna solara de o intensitate rara a inceput deja sa produca efecte. Specialiștii au anunțat inca de zilele trecute…

Aurora boreala, vizibila din Romania - Imagini spectaculoase dupa furtuna solara (FOTO)

00:06, 11.05.2024 - Furtuna solara in desfașurare a generat un fenomen rar vizibil și din Romania. Aurora boreala este vizila in aceasta noapte din mai multe zone din țara.Aurora boreala a fost semnalata din zone precum Iași, Buzau, Harghita, Bihor, Maramureș, Cluj și altele.

VIDEO. O noua aurora boreala, surprinsa in imagini in mai multe localitați din Timiș

23:56, 10.05.2024 - In noiembrie anul trecut, un fenomen rar s-a putut vedea pe cer in Romania, dar și din Ungaria, unde s-a putut observa aurora boreala de un roșu aprins. Cel mai bine s-a vazut din Timiș. Fenomenul se repeta acum.


Ce parere ai despre aceasta stire?