Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

O înregistrare audio dezvăluie cum Ronald Reagan i-a numit pe delegaţii africani la ONU „maimuţe”

Publicat:

Intr-o inregistrare audio din 1971, care a aparut recent in public, , pe atunci guvernator al Californiei, poate fi auzit catalogandu-i pe delegatii din Africa la ONU drept „maimute”, in timpul unui apel telefonic cu presedintele american , scrie Reuters.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Israelul 'divide' partidul lui Joe Biden dupa atacul din Rafah / Netanyahu, numit un 'maniac al genocidului'

06:51, 28.05.2024 - Administratia Biden a cerut Israelului sa ia toate masurile de precautie pentru a proteja civilii dupa ce un atac militar la Rafah a ucis zeci de palestinieni, in timp ce se confrunta cu apeluri din partea unor colegi democrati de a opri livrarile militare catre Israel, relateaza Reuters, conform AGERPRES.

Breaking: Donald Tusk, premierul Poloniei dezvaluie ca a primit amenințari cu moartea, dupa ce Fico a fost impușcat

18:45, 16.05.2024 - Premierul polonez Donald Tusk a anuntat joi ca a primit amenintari dupa tentativa de asasinare a omologului sau slovac Robert Fico, un website de stiri polonez sustinand ca masurile de protectie a sefului executivului polonez vor fi consolidate, transmite Reuters.

Presa rusa dezvaluie numele soldatului american arestat pentru furt - La mijloc ar fi o femeie

10:05, 07.05.2024 - Un soldat american care a fost retinut in Rusia sub acuzatia de comportament infractional a fost arestat la decizia unui tribunal din Vladivostok pentru acuzatii de furt, a anuntat marti agentia de presa RIA, aflata sub controlul statului. Citand biroul de presa al instantei, RIA a precizat ca soldatul,…

VIDEO Momente ciudate la semimaratornul de la Beijing: Trei alergatori africani par sa lase un chinez sa caștige, apoi trec umar la umar linia de sosire pentru locul doi

15:40, 15.04.2024 - Autoritațile din Beijing investigheaza semimaratonul ce a avut loc duminica in oraș, dupa ce imagini difuzate online au aratat trei alergatori africani care par sa incetineasca in apropierea liniei de sosire pentru a-i permite chinezului He Jie sa ii depașeasca și sa caștige, transmite Reuters.

Gabriel Jesus (Arsenal) dezvaluie ca a jucat cu dureri la fiecare meci

12:45, 09.04.2024 - Atacantul brazilian Gabriel Jesus (Arsenal), care a suferit o serie de accidentari dupa Cupa Mondiala din 2022, a dezvaluit ca durerea a devenit ceva obisnuit la fiecare meci si nu isi poate aminti ultimul joc fara suferinta, transmite Reuters, potrivit Agerpres.

STENOGRAME! Inregistrare bomba. Cu cine discuta Clotilde Armand: „Cum suna lucrurile de pe partea voastra?” – AUDIO

15:50, 04.04.2024 - O inregistrare bomba a aparut recent in presa. Sunt dezvaluiri – sub forma unor stenograme – ce conțin discuții pe care le-a purtat primarița Sectorului 1, Clotilde Armand. In cadrul emisiunii „Culisele Statului Paralel” de la Realitatea Plus, a fost prezentata o inregistrare in care primarul Sectorului…

Economistul Miranda Sarmento a fost numit noul ministru de finanțe al Portugaliei

23:55, 28.03.2024 - Economistul Joaquim Miranda Sarmento a fost numit joi in funcția de ministru de finanțe al Portugaliei, președintele Marcelo Rebelo de Sousa aproband formarea unui guvern minoritar de centru-dreapta, scrie Reuters.


Ce parere ai despre aceasta stire?