Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

O fetiță româncă, găsită rătăcind pe străzi, în Italia. A fost dată afară din casă și abandonată. 'Este o poveste atroce'

Publicat:
O fetiță româncă, găsită rătăcind pe străzi, în Italia. A fost dată afară din casă și abandonată. 'Este o poveste atroce'

O fetița romanca, in varsta de cinci ani, a fost gasita ratacind singura pe strazile din comuna Mondragone, aflata in apropiere de Napoli.

Fetița de 5 ani a fost gasita ratacind singura pe strada , in prima zi a anului 2024, fara sa fie insoțita sau macar supravegheata de un adult.

Vestea a fost transmisa de deputatul . Potrivit unei reconstituiri inițiale, micuța a fost observata de un barman, care a alertat imediat o patrula de poliție.

Micuța, de origine romana, a fost incredințata serviciilor sociale

„Este o poveste atroce”, a explicat…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol si foto: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

DRAMA UNEI ROMANCE O romanca gasita ratacind pe strazile din Toulouse intr-o stare grava

11:16, 28.03.2024 - Aceasta a povestit ca a fost supusa unor abuzuri și torturi timp de mai bine de un an de catre partenerul ei The post DRAMA UNEI ROMANCE O romanca gasita ratacind pe strazile din Toulouse intr-o stare grava first appeared on Informatia Zilei .

Romanca batuta și arsa cu țigara, gasita ratacind pe strazile din Franța. Soțul susține ca i-a dat doar o palma

15:35, 27.03.2024 - O romanca a fost gasita de autoritațile din Franța plina de sange și arsa cu țigara in timp ce ratacea pe strazi. Femeia le-a povestit polițiștilor ca fusese batuta de soțul ei și ca a fugit de acasa. Agresorul a fost prin de polițiști și arestat. 

Caz terifiant in Franța! Romanca de 37 de ani, plina de sange și arsa cu țigara, gasita ratacind pe strazile din Toulouse

13:21, 27.03.2024 - O situație terifianta a avut loc, de curand, in Franța. O romanca in varsta de de 37 de ani a fost vazuta plina de sange și arsa cu țigara, in timp ce mergea pe strazile din Toulouse.

Scene cutremuratoare la funeraliile Andreei Rabciuc, romanca disparuta in Italia și gasita moarta dupa 2 ani

19:40, 21.03.2024 - Andreea Rabciuc, tanara de 27 de ani, campioana la tir, data disparuta in Italia in 2022 și gasita moarta dupa aproape 2 ani, a fost inmormantata miercuri, in Jesi, privincia Ancona. Andreea a disparut in martie 2022, iar ramașițele ei au fost gasite dupa doi ani, pe 20 ianuarie 2024, intr-o casa parasita…

Andreea Rabciuc, romanca disparuta in Italia și gasita dupa doi ani, a fost inmormantata. O mulțime de prieteni au condus-o pe ultimul drum

10:56, 21.03.2024 - Andreea Rabciuc a fost inmromantata in urma cu o zi, in Italia, la doua luni dupa ce a fost gasita fara suflare intr-o cabana din Ancona. Tanara a fost data disparuta din de doi ani, iar ramașițele ei au fost gasite in apropierea unei ferme. In 20 martie, o mulțime de oameni au condus-o pe ultimul drum.

O romanca de 44 ani, gasita moarta intr-o magazie din Italia. Autoritațile au inceput investigațiile

09:00, 14.03.2024 - O romanca de 44 ani a afost gasita fara suflare intr-o magazie din Italia. Femeia se afla la locul de munca și nu se știe cum s-a produs o altfel de nenerocire. Colegul sau, tot raman, a fost cel care i-a descoperit trupul neinsuflețit și a alertat autoritațile.

Poveste de viața demna de scenariul unui film! O romanca adoptata in Italia și-a regasit mama biologica dupa 15 de ani! Reacția emoționanta a femeii: ”Era saraca” / FOTO

14:05, 13.03.2024 - O romanca traiește o poveste de viața demna de scenariul unui film! Tanara și-a intalnit mama biologica dupa 25 de ani de existența, timp in care a fost adoptata de o familie din Italia. Romanca a avut de parcurs un drum lung pana a reușit sa iși reinalneasca mama! Iata ce s-a intamplat!

Romanca de 38 de ani, arestata pentru crima, in Italia. Tanara a fost gasita langa trupul neinsuflețit al barbatului

13:25, 06.03.2024 - O crima neașteptata a avut loc, de curand, in Italia. De aceasta data este vorba despre o romana in varsta de 38 de ani, care si-ar fi injunghiat mortal partenerul de viața. La sosirea polițiștilor, aceasta a fost gasita langa trupul neinsuflețit al barbatului.


Ce parere ai despre aceasta stire?