Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

O celebra actrita a murit de o boala grava

Publicat:

, una dintre protagonistele reality show-ului american "Blood, Sweat & Heels"  s-a stins din viata la varsta de 36 de ani, din cauza unei forme rare de cancer.

"Am iubit-o enorm si ne va fi dor de caldura ei sufleteasca, de bucuria contagioasa si de spiritul ei triumfator," a declarat familia indurerata a lui Daisy, care i-a ramas alaturi pana in ultimele clipe. 

Lewellyn a fost diagnosticata in februarie 2014 cu forma rara de cancer (de coledoc), care afecteaza ficatul. A facut chimioterapie si radioterapie, insa a pierdut lupta cu boala anul…

Citeste articolul mai departe pe bzc.ro…  

Sursa articol: bzc.ro


Stiri pe aceeasi tema

Lumea filmului este in doliu! A murit o mare stea, o boala crunta i-a pus capat zilelor lui Ian Gelder

19:25, 08.05.2024 - O noua zi, o noua veste tragica care ne anunța ca lumea filmului este in doliu! Presa britanica anunța ca a murit o mare stea, iar conform informațiilor, se pare ca o boala crunta i-a pus capat zilelor lui Ian Gelder, actor din celebra serie „Game of Thrones”. Lumea filmului este in doliu! Ian Gelder…

Fondatorul unei mari companii din Romania a murit. Boala de care suferea Alexandru Alexandrov

12:05, 02.05.2024 - Este doliu in lumea afacerilor de la noi din țara. Alexandru Alexandrov, fondatorul unei mari companii din Romania, a murit, dupa o lupta lunga cu o afecțiune grava. A murit Alexandru Alexandrov Alexandru Alexandrov, fondatorul  unei mari companii din Romani, a murit, dupa o lupta lunga cu o afecțiune…

Doliu in Romania. Ilie Șerbanescu a murit la 81 de ani. Fostul ministru al Reformei suferea de o boala grava

10:30, 08.04.2024 - In aceasta dimineața este doliu in Romania, dupa ce s-a aflat ca Ilie Șerbanescu a murit la 81 de ani. Fostul ministru al Reformei suferea de o boala grava. Doliu in Romania. A murit Ilie Șerbanescu, la 81 de ani Dupa Revoluția din decembrie 1989, printre cei care au pus umarul la reformarea economica…

Accident tragic in Valcea! Doi baieți de 15 și 22 au murit, iar o adolescenta a ajuns la spital in stare grava

12:26, 07.04.2024 - Un accident tragic a avut loc in aceasta dimineața in localitatea Dragoești, din județul Valcea. Doi tineri in varsta de 15 și 22 de ani au murit, dupa ce s-au izbit de un stalp aflat in afara carosabilului. Pasagera in varsta de 14 ani a ajuns la spital, avand rani grave.

Ce ar fi declanșat, de fapt, boala prințesei de Wales. Kate Middleton a fost diagnosticata cu cancer: "In timpul operației abdominale..." 

13:25, 27.03.2024 - Dupa saptamani intregi de speculații, Kate Middleton a declarat ca a fost diagnosticata cu cancer și a punctat ca urmeaza o chimioterapie preventiva. Ce ar fi declanșat, de fapt, boala prințesei de Wales.

Accident cumplit pe șoseaua de centura din Caransebeș! Un șofer a murit. Alte șase persoane sunt in stare grava / FOTO

16:30, 24.03.2024 - Un accident cumplit s-a produs astazi, pe data de 24 martie 2024, pe șoseaua de centura din Caransebeș! Un șofer a murit. Alte șase persoane sunt in stare grava și au fost transportate de urgența la spital.

Actrița celebra, diagnosticata cu cancer la san! A suferit operație de dubla mastectomie: ”Cele mai grele momente”

15:40, 14.03.2024 - O actrița cunocuta la nivel internațional a primit un diagnostic crunt din partea medicilor. A aflat ca are cancer in urma evaluarii scorului pentru riscul de cancer la san, efectuat de medicul sau. Dupace rezultatul a fost pozitiv, a trecut prin mai multe operații timp de un an.

Imagini de la nunta lui Marius Țepeliga, lautarul mort dupa lupta cu o boala grava. Cantarețul și soția lui s-au casatorit anul trecut / FOTO

19:10, 10.03.2024 - Lumea lautarilor este in doliu, dupa ce Marius Țepeliga a murit. S-a confruntat o buna perioada cu probleme grave de sanatate, iar in luna ianuarie a fost supus unei intervenții chirurgicale, in urma careia a avut nevoie de sange. In cele mai grele momente, soția, Andreea, i-a fost alaturi.


Ce parere ai despre aceasta stire?