Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Nu degeaba este ISPITĂ! Mirela Vaida către Robert, asistentul ei: "Gunoiul îl duci, devreme acasă ești, mănânci sănătos, își calci singur cămășile, nu ai și tu un defect?"

Publicat:

vrea cu orice preț sa afle care sunt defectele lui Robert, asistentul ei, dar din pacate nu poate gasi niciunul. Ispita știe sa-și calce camașile, sa manance sanatos și sa duca gunoiul.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cum sa reușești sa mananci sanatos, chiar daca ești mereu pe fuga

20:25, 19.04.2024 - Cum sa reușești sa mananci sanatos, chiar daca ești mereu pe fuga Fotografie de la Ella Olsson pe Pexels.com O alimentație echilibrata și sanatoasa este esențiala pentru menținerea energiei, concentrarii și starii generale de bine. Sa mananci sanatos in ciuda unui program aglomerat și a unui stil de…

Ce este mai sanatos sa mananci: unt sau margarina?

18:30, 08.04.2024 - Untul a fost un aliment de baza timp de secole, cu mult inainte sa apara margarina, la inceputul secolului XX. Dieteticienii afirma ca este dificil de stabilit care dintre ele este mai sanatos.

Vrei sa mananci mai sanatos? Iata cum poti incepe

13:00, 02.04.2024 - O alimentatie sanatoasa iti va aduce o multime de beneficii pe termen lung. Te vei bucura de mai multa energie, de un sistem imunitar mai puternic, in timp ce previi aparitia bolilor cronice, precum diabetul.Hrana sanatoasa nu trebuie asociata cu diete restrictive, dimpotriva. Alimentatia echilibrata…

Rețeta ușoara de salata cu somon și avocado. Ce sa mananci sanatos la micul dejun. O gatești in cateva minute

22:55, 31.03.2024 - Micul dejun este cea mai importanta masa a zilei. Trebuie sa fie sanatoasa și sa aiba multe proteine, cat pentru o zi intreaga. Daca ești in pana de idei, rețeta de salata cu somon și avocado este alegerea ideala. Este gata in cateva minute și este delicioasa!

Platformele de socializare, interzise in timpul Postului Paștelui? E pacat sa le folosești? Ce spune preotul Vasile Ioana: "Degeaba mananci..." 

14:45, 21.03.2024 - La inceputul acestei saptamani, pe data de 18 martie, a inceput Postul Paștelui. Prin intermediul unui video pe care l-a publicat in mediul online, preotul Vasile Ioana i-a sfatuit pe credincioși sa nu mai foloseasca rețelele de socializare daca aleg sa posteasca. 

Un preot din București declara razboi TikTok-ului in post: Degeaba mananci fasole daca ațați patimile și poftele

10:06, 20.03.2024 - Fara rețele sociale, e sfatul unui cunoscut preot din București pentru cei care țin post. Intr-un clip postat pe Facebook, preotul Vasile Ioana le spune credincioșilor ca degeaba mananca fasole daca se uita pe TikTok la tentații pamantești. 

A dat gol și și-a „ințepat” antrenorul? „Trebuie sa ai o idee de joc! Nu ma duc acasa sa stau degeaba pe canapea cu salariul”

11:40, 01.03.2024 - Marian Huja (24 de ani) a marcat un gol pentru Petrolul in eșecul 2-3 cu Universitatea Craiova, iar la finalul meciului de la Ploiești, fundașul a avut mai multe mesaje de transmis. Unul cu tenta inclusiv pentru antrenorul Florin Pirvu, caruia nu i-a pronunțat insa numele Degeaba a marcat Huja inainte…

[BREAKFAST] Munca de acasa permite oamenilor sa manance mai sanatos, dar vine și cu parți mai puțin bune. Vezi aici care sunt

13:15, 19.02.2024 - Munca de acasa permite oamenilor sa manance mai sanatos, sa se simta mai putin stresati si sa aiba o tensiune arteriala mai scazuta. Cu toate acestea, lucratorii de la distanta sunt, de asemenea, mai predispusi sa manance gustari, sa bea mai mult, sa fumeze mai mult si sa se ingrase, a constatat studiul…


Ce parere ai despre aceasta stire?