Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Noua piesă a lui Miley Cyrus, ‘Malibu’, este despre Liam Hemsworth

Publicat:

a marturisit ca noua sa melodie, ‘Malibu’, a fost insipirata de logodnicul ei, . Cantareata in varsta de 24 de ani a spus, potrivit contactmusic.com, ca primul ei single din ultimii patru ani a fost scris in urma cu un an si ca este despre cum s-a indragostit de actorul in varsta [...]

Citeste articolul mai departe pe svnews.ro…  

Sursa articol: svnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Naomi, cea mai cunoscuta cantareața transgender din Romania, a murit la varsta de 47 de ani

15:16, 20.04.2024 - Naomi, una dintre cele mai emblematice figuri transgender din Romania, s-a stins din viața la varsta de 47 de ani. Ea a fost spitalizata in Germania și, din pacate, vineri seara, 19 aprilie 2024, a suferit un accident vascular cerebral, iar eforturile medicilor de a o salva au fost in zadar. Naomi și-a…

Monica Tatoiu, atac frontal catre Erika Isac. Ce a spus despre piesa ‘Macarena’

09:01, 20.03.2024 - Cantareața care a reușit sa faca senzație cu o piesa ce a starnit numeroase controverse a intrat in vizorul celebrei femei de afaceri. Monica Tatoiu nu este impresionata de piesa „Macarena” și a lansat un val de critici catre Erika Isac. Piesa ce a divizat internetul La doar o luna de la lansare, piesa…

Știrile Antena Stars. Miley Cyrus, intalnire cu un OZN? Cantareața ar fi vazut un extraterestru: ”M-a șocat cu adevarat”

17:10, 07.03.2024 - Miley Cyrus este cunoscuta in toata lumea datorita muzicii sale. Este apreciata la nivel internațional și se bucura de mult succes. Totuși, experiențele nemaipomenite nu țin cont de nimic. Cantareața a povestit ca s-a intalnit cu un OZN, in timp ce se afla in California și chiar a putut vedea un extraterestru.

Raluka și iubitul ei, care e mai mare cu 20 de ani decat ea, s-au mutat impreuna. Ce au spus parinții ei cand l-au cunoscut: „El e foarte fericit”

14:55, 02.03.2024 - Raluka a facut noi dezvaluiri despre iubitul ei, care e mai mare cu 20 de ani decat ea. Cantareața și partenerul au trecut la alt nivel al relației, s-au mutat deja impreuna, iar acum ea face primele dezvaluiri despre posibilitatea de a deveni mama. La inceputul anului trecut, artista in varsta de 34…

Jessie Baneș lanseaza piesa "Romania mea", cu un puternic mesaj patriotic. Șocant: Autoritațile i-au blocat accesul la filmare!

19:10, 22.02.2024 - Artista Jessie Baneș a lansat astazi o noua piesa in care aduce in prim plan un mesaj patriotic deosebit, evidențiind o dragoste de țara puternica și de nestavilit și reamintind romanilor de pretutindeni cat de important este sa pastrezi in suflet vie amintirea țarii unde te-ai nascut.Cantareața a anunțat…

Cantareața melodiei manifest „Macarena” vorbește despre piesa care a imparțit societatea: „Ma bucur sa atrag atenția publicului larg cu un astfel de mesaj”

22:10, 21.02.2024 - Continue reading Cantareața melodiei manifest „Macarena” vorbește despre piesa care a imparțit societatea: „Ma bucur sa atrag atenția publicului larg cu un astfel de mesaj” at Info real.

Piesa care a rupt internetul in doua. Cine este Erika Isac, „tupeista” adulata de femei și injurata de barbați. „Ia-te-n gura cu mine ca sa vezi cat sunt de doamna!”

13:35, 17.02.2024 - Cantareața de trap Erika Isac a starnit o furtuna pe rețelele de socializare odata cu lansarea piesei cu versuri licențioase „Macarena”, o adaptare a hitului care a facut furori in anii '90.


Ce parere ai despre aceasta stire?