Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Nou studiu: Preţuri mai mari şi venituri mai mici, motive pentru cheltuieli mai mici la începutul anului şcolar

Publicat:

Cresterea preturilor (75%) si diminuarea veniturilor disponibile (51%) sunt principalele motive invocate de parintii care spun ca intentioneaza sa cheltuiasca mai putin anul acesta pe produse necesare pentru inceperea anului scolar, iar bugetul alocat pentru fiecare copil in acest scop ar putea sa scada cu 10% fata de 2022, arata un studiu Deloitte.

Cresterea preturilor (75%) si diminuarea veniturilor disponibile (51%) sunt principalele motive invocate de parintii care spun ca intentioneaza sa cheltuiasca mai putin anul acesta pe produse necesare pentru inceperea anului scolar, iar bugetul…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Studiu. Romanii sunt speriați de razboi și de creșterea prețurilor

10:40, 22.04.2024 - Pentru o treime dintre romani, cea mai importanta sursa de ingrijorare o reprezinta posibilitatea unui conflict/razboi in care sa fie implicata Romania, pe locul al doilea situandu-se cresterea preturilor, conform unui sondaj realizat de INSCOP.

Controale ITM la Cluj: Au fost vizate contractele de munca și securitatea! Amenzi totale de 214.500 lei!

08:46, 10.04.2024 - In perioada 01-05.04.2023 ITM Cluj a desfasurat, in cadrul unei campanii organizate la nivel national, actiuni de control pentru verificarea modului in care sunt respectate prevederile legale privind incheierea și executarea contractelor individuale de munca, precum și prevederile legale privind cerințele…

Prof. univ. dr. Carmen Dorobaț: Norovirusul este foarte rezistent la unii dezinfectanți și poate genera complicații severe

08:35, 05.04.2024 - Norovirusul, detectat in cazul unor elevi de la Colegiul Național Loga din Timișoara, este un agent patogen foarte rezistent in special pe suprafețe, la dezinfectanții pe baza de alcool, avertizeaza prof. univ dr. Carmen Dorobaț pentru ziarul Puterea.ro. ”Norovirusul se transmite pe cale digestiva.…

Sindicalistii din Educatie nu sustin introducerea camerelor de supraveghere in clase, fara acordul profesorilor si al parintilor. Soluția propusa

18:30, 02.04.2024 - "Consideram ca aplicarea unei astfel de masuri, fara consimtamantul persoanelor supravegheate, reprezinta un atac la drepturile fundamentale ale cetatenilor romani. In acest sens s-au pronuntat si reprezentanti ai Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal", afirma…

Rezerva Federala a SUA a mentinut neschimbate ratele dobanzilor, miercuri, dar inca asteapta sa le reduca cu 0,75 puncte procentuale in acest an

21:00, 20.03.2024 - Noua declaratie de politica a Fed a descris inflatia ca fiind ”ridicata”, iar proiectiile economice trimestriale actualizate au aratat ca indicele preturilor pentru cheltuielile de consum personal, excluzand alimentele si energia, creste cu o rata de 2,6% pana la sfarsitul anului, comparativ cu 2,4%…

STUDIU: 594.070 RON costa creșterea unui copil nascut in 2024

12:10, 20.03.2024 - Creșterea unui copil e o responsabilitate. In primul semestru din 2023 s-au nascut puțin peste 73.000 de copii in Romania, cel mai mic numar de copii nou-nascuți din ultimii 145 de ani, scrie clubulcopiilor.ro . Acest record negativ nu este o anomalie, ci o continuare a declinului demografic accentuat,…

Integrarea copiilor refugiați din Ucraina, la doi ani de la inceperea conflictului

13:40, 26.02.2024 - Numarul celor care participa la activitați educaționale in Romania a crescut cu 37% de la inceputul anului școlar. Peste 20.000 de copii au, insa, statul de “audient” Studiu World Vision Romania Cu aproape 37% a crescut, de la inceputul anului școlar și pana in prezent, numarul minorilor ucraineni care…

Cristian Socol: „E prima data in peste 30 de ani cand prețurile la alimentele de baza scad chiar și cu 29%”

15:50, 16.02.2024 - Cat despre plafonarea facturilor la energie, aceasta a ajutat deoarece a oprit creșterea speculativa a prețurilor. In absența acestei masuri, am fi platit facturi și de doua-trei ori mai mari. In opinia sa, plafonarea trebuie sa continue cel puțin pana in martie 2025.Cristian Socol, despre plafonarea…


Ce parere ai despre aceasta stire?