Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Noi poze cu Denisa Manelista! Dan Capatos a rămas şocat la vederea lor: "Absolut înfiorătoare"

Publicat:

a marturisit, in editia de marti a emisiunii "", ca este extrem de slabita, iar boala o macina zi de zi. a vazut o noua poza cu cantareata si, potrivit spuselor sale, imaginea este cutremuratoare.

"Circula si pe la noi prin redactie o imagine care nu se poate da pe post. E ceva de... cineva din familie i-a facut poza. Am vazut niste imagini absolut infioratoare", a povestit la "".

Starea de sanatate a cantaretei de muzica de petrecere e una precara, iar din cate se pare medicii…

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Fiul Danei Rogoz a implinit 10 ani, iar parintii i-au organizat o petrecere in padure. „Incercam cumva sa facem ceva diferit”

13:45, 14.03.2024 - Fiul Danei Rogoz a implinit 10 ani, iar parinții lui au decis sa ii organizeze o altfel de petrecere. Vlad a petrecut alaturi de prieteni in padure. Vedeta a explicat ca vrea ca in fiecare an, fiul ei sa aiba parte de ceva inedit.„Am sarbatorit ziua copilului nostru. Vlad a implinit 10 ani și, desigur,…

Xtra Night Show. Ticy, probleme de sanatate, dupa ce s-a vaccinat! Cate operații are prietenul Denisei Raducu: „Am inceput sa...” / VIDEO

11:35, 14.03.2024 - Ticy susține ca se confrunta cu probleme de sanatate, dupa ce s-a vaccinat! Cate operații a facut prietenul Denisei Raducu. Ce a marturisit artistul, in exclusivitate pentru Xtra Night Show. Chiar daca nu se simte bine, cantarețul prefera sa mearga in continuare la evenimente.

„Mi-am parasit parinții”. Un baiat traiește prin trenuri și cheltuie 9.000 de euro pe an

21:26, 06.03.2024 - Un baiat traiește prin trenuri și cheltuiește 9.000 de euro pe an: "Mi-am parasit parinții și acum asta e casa mea”. Lasse se autointituleaza un nomad digital, iar povestea sa face furori pe rețelele de socializare.

Xtra Night Show. Care este starea de sanatate a lui Nick Radoi. Milionarul a trecut prin parte de clipe de coșmar, dupa ce a fost diagnosticat cu cancer: „Dumnezeu a fost cu mine” / VIDEO

22:10, 16.02.2024 - Nick Radoi a fost diagnosticat cu cancer! Milionarul a trecut prin parte de clipe de coșmar, dupa ce a fost diagnosticat cu cancer. Iata care este starea actuala de sanatate a omului de afaceri, dar și cum a reușit sa treaca peste aceasta etapa grea din viața lui!

CNAIR: Siguranta celor care circula pe Podul de la Braila nu este pusa in pericol absolut deloc

00:20, 07.02.2024 - Siguranta participantilor la trafic care circula pe Podul Suspendat de la Braila nu este pusa in pericol absolut deloc, da asigurari Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), care face o serie de precizari despre situatia derularii contractului pentru proiectarea si constructia…


Ce parere ai despre aceasta stire?