Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Noi imagini socante de la protestele din Bucuresti - VIDEO

Publicat:

noaptea, centrul Capitalei a fost scena unui adevarat razboi. Noi imagini scot la iveala cum s-au batut jandarmii si protestatarii violenti.
Protestatarii de duminica au devastat centrul Capitalei. Au incendiat masini, au distrus semafoare si semne de circulatie si au vandalizat sediile mai multor banci si magazine.
Potrivit sefului si din , , 247 de persoane au fost santionate contraventional, iar alti 36 de protestatari sunt vizati in anchete de natura penala.
Totodata, oficialul jandarmeriei…

Citeste articolul mai departe pe bzi.ro…  

Sursa articol: bzi.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ultima ora! Un barbat de 28 de ani a fost impușcat in centrul capitalei: Individul care a tras din arma, reținut

20:00, 30.04.2024 - Un barbat din centrul capitalei a fost impușcat de un indivit de 44 de ani, care deținea arma ilegal. Potrivit informațiilor tanarul a fost transportat la Spitalul de Urgența pentru ingrijiri medicale.

Ana Maria Chirila, judecatoarea penala care vindea informații interlopilor, filmata in timp ce se droga - IMAGINI ȘOCANTE

07:25, 10.04.2024 - In imagini se observa cum judecatoarea de la Secția Penala din Tribunalul Suceava prizeaza cocaina direct dintr-o farfurie, la masa, cu o lejeritate care lasa de ințeles ca nu e prima data cand face acest lucru. Surse judiciare spun ca magistratul ar fi consumat droguri chiar și in prezența copiilor…

Incendiu la o casa veche din centrul Capitalei. Intervin zece autospeciale de pompieri FOTO VIDEO

19:30, 10.03.2024 - Un incendiu a izbucnit, duminica seara, la un imobil dezafectat de pe strada Vasile Lascar, in sectorul 2 al Capitalei, la fata locului intervenind zece autospeciale de pompieri, informeaza reprezentantii Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Bucuresti-Ilfov.

Imagini in premiera din Transnistria. Cimitirul cu eroi antimoldoveni din centrul Tiraspolului: niște tipi imbracați in uniforma sovietica, puși in morminte supravegheate video

17:05, 09.03.2024 - Vizavi de statuia lui Lenin din Tiraspol, peste bulevardul pustiu și lat, sunt morminte. Sunt puse intr-un parc comemorativ  despre „martirii transnistreni”.  In pamant, inghesuiți intre dale de granit, au fost bagați primii cazuți in razboiul din 1992.

Semafoare inteligente, la mai multe intersecții din centrul capitalei: Acestea vor fluidiza traficul, pentru a reduce din ambuteiaje

21:50, 06.03.2024 - Primaria Municipiului Chișinau anunța despre activarea semafoarelor modernizate de pe strada 31 august incepand cu ziua de astazi, dar și despre funcționalitate altor noi semafoare amplasate in mai multe intersecții din centrul capitalei.

(video) Accident in lanț in centrul capitalei: Cinci mașini, boțite dupa ce s-au tamponat pe bd. Ștefan cel Mare

19:50, 01.03.2024 - Un accident in lanț s-a produs in aceasta seara, 1 martie, in centrul capitalei. Cinci șoferi s-au ales cu mașinile avariate, dupa ce s-au lovit pe bulevardul Ștefan cel Mare. Imaginile video de la fața locului au fost publicate pe rețele de internauți.

Imagini șocante: Un pasager a incercat sa deschida usa unui avion in timpul zborului

13:36, 22.02.2024 - Un avion al companiei American Airlines cu destinatia Chicago s-a intors pe aeroportul de unde a decolat din statul american New Mexico, dupa ce unul dintre pasageri a incercat sa deschida usa in timpul zborului, a anuntat presa americana, noteaza news.ro. O inregistrare video care a circulat pe…


Ce parere ai despre aceasta stire?