Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Nicoleta Guță, urare emoționantă pentru manelist! "Îți mulțumesc pentru tot ce mi-ai oferit"

Publicat:

A fost sarbatoare mare in familia lui Nicolae Guța! Celebrul manelist și-a serbat ieri ziua de naștere și toți apropiații s-au intrecut sa ii ureze cele mai frumoase lucruri așa ca pentru... valoarea lui!

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Tzanca Uraganu i-a facut o urare lui Axinte, de ziua lui de naștere! Ce amintiri il leaga pe manelist de celebrul actor: ”Vor ramane istorie”

09:30, 08.04.2024 - In urma cu o zi, Axinte și-a sarbatorit ziua de naștere, iar printre cei care i-au transmis mesaje cu urari a fost și Tzanca Uraganu! Manelistul a exprimat cat de multe amintiri il leaga de celebrul actor, inca de cand era doar un copil!

Nicoleta Guța, ținta hakerilor! Fiica lui Nicolae Guța a ramas fara contul de socializare. Ce suma incredibila i-au cerut pentru a-l recupera: ”Imi e frica”

22:50, 03.04.2024 - Nicoleta Guța se confrunta cu mari probleme! Cantareței i s-a furat contul de socializare, mai precis pagina personala de Facebook, acolo unde avea peste jumatate de milion de urmaritori. Acum, i s-au cerut 1000 de dolari pentru a putea sa-și recupereze contul! Ce spune fiica lui Nicolae Guța despre…

De ce locuiește Nicolae Guța intr-o baraca. Celebrul manelist a fost sincer cu fanii: ”Asta este” / VIDEO

21:50, 31.03.2024 - A venit momentul sinceritații! Nicolae Guța le-a dezvaluit fanilor sai ca locuiește, de fapt, intr-o baraca! Manelistul a filmat locul in care iși petrece timpul și a explicat de ce nu poate sa stea in vila de lux despre care se credea ca este locuința lui. Iata ce s-a intamplat.

Florin Salam, reținut de polițiști pentru 24 de ore in arest! Momente grele pentru celebrul manelist

09:15, 14.03.2024 - Lovitura grea pentru Florin Salam, dupa ce a fost ridicat de acasa de polițiști! Celebrul manelist a fost reținut in arest pentru 24 de ore! Cunoscutul artist trece prin momente grele și este audiat in aceste clipe de oamenii legii.

Ana Baniciu, urare emoționanta pentru mama sa, de 8 martie. Ce imagini a postat cantareața: ”Toata iubirea spre tine” / FOTO

14:20, 08.03.2024 - Ana Baniciu iși celebreaza mama cu ocazia Zilei Internaționale a Femeilor. Cantareața ii mulțumește pentru tot ce a facut pentru ea și marturisește ca mereu va fi fetița sa. Cea care i-a dat viața a decedat in urma cu aproape doi ani, este celebrata permanent, iar amintirea este menținuta vie.

Uddi, in doliu. Artistul și-a pierdut tatal. Imaginea emoționanta postata de cantareț: „Mulțumesc pentru tot” / FOTO

17:15, 26.02.2024 - Uddi nu trece prin cea mai buna perioada. Artistul este in doliu, dupa ce tatal lui a murit. Cantarețul avea o relație apropiata cu parintele lui. Imaginea pe care a postat-o de curand, in memoria tatalui.

Ana Bodea, urare speciala pentru iubitul ei, de ziua de naștere. Ce i-a transmis actrița lui Valentin Butnaru: ”Iți mulțumesc ca exiști!” / VIDEO

13:30, 16.02.2024 - Ana Bodea și Valentin Butnaru au parte de o relație frumoasa, iar acum, actrița i-a facut o supriza chiar pe rețelele de socializare. De ziua prezentatorului TV, actrița a publicat un videoclip cu ei doi, aflați in mai multe ipostaze romantice, impreuna cu un text emoționant.

Florin Salam, saltat de polițiști și dus la secție! Celebrul manelist este acuzat de inșelaciune

10:55, 08.02.2024 - Cantarețul Florin Stoian, cunoscut ca Florin Salam, a fost ridicat de polițiști, de acasa, cu mandat de aducere, și dus la secția de poliție din Targoviște. Din primele date acesta ar fi acuzat de inșelaciune dupa ce un barbat l-ar fi platit pe manelist cu 5.500 de euro pentru ca acesta sa cante la…


Ce parere ai despre aceasta stire?