Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Nicolae, de la "Mireasă penrtru fiul meu", în lacrimi! Băieţii au intrat în panică: "Ne faci şi nouă rău"

Publicat:

Nicolae, de la "Mireasa pentru fiul meu", a clacat! Concurentul a izbucnit în lacrimi de dorul tatalui. Ceilalti baieti din competitie au mers sa-l încurajeze si l-au rugat sa-si revina caci altfel îi molipseste si pe ei cu starea lui.

Nicolae, unul dintre concurentii de la "Mireasa pentru fiul meu", a cedat presiunii exercitate de lipsa familiei. Tânarul a izbucnit în lacrimi de dorul tatalui.



"Nu mai stiu nimic de tata. Nu am stat niciodata departe de tata. Cu el faceam mâncare,…

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Mireasa – Capriciile Iubirii. Antonia a izbucnit in lacrimi! Concurenta parasește emisiunea: „A fost o lecție...” / VIDEO

00:10, 27.04.2024 - Antonia nu a mai putut sa se abțina și a izbucnit in lacrimi atunci cand a aflat ca ea fost eliminata. Concurenta a parasit emisiunea in cadrul ediției de astazi. Momente grele la Mireasa - Capriciile Iubirii!

Arhiepiscopul Irineu a oficiat Denia Acatistului Bunei Vestiri, la Catedrala din Alba Iulia

11:35, 20.04.2024 - Vineri, 19 aprilie 2024, in cea de-a cincea saptamana din Postul Mare, Inaltpreasfințitul Parinte Irineu, Arhiepiscop al Alba Iuliei, a poposit la Catedrala Reintregirii din orașul Marii Uniri. Incepand cu ora 16:00, Ierarhul Alba Iuliei, inconjurat de un numeros sobor de clerici, a savarșit Denia Acatistului…

Mireasa - Capriciile iubirii. Ce au discutat Maria și Ștefan despre Adriana, concurenta noua din casa. Concurentul ar fi avut o relație cu aceasta in trecut: „Eram...” / VIDEO

21:05, 19.03.2024 - Maria a vrut sa afle cat mai multe detalii despre trecutul lui Ștefan, așa ca l-a luat pe acesta la intrebari despre Adriana, noua concurenta din casa alaturi de care, in trecut, baiatul ar fi trait o frumoasa poveste de dragoste.

Chefi la cuțite, 18 martie 2024. De ce a izbucnit Lucica Susanu in lacrimi, dupa ce a gatit pentru cei patru jurați. Cum au reacționat bucatarii: „Nu m-am gandit” / VIDEO

13:05, 19.03.2024 - In ediția din data de 18 martie 2024, episodul 1 al sezonului 13 Chefi la cuțite, din 18 martie 2024, a adus-o in fața celor patru jurați pe Lucica Susanu. Iata care a fost motivul pentru care a izbucnit Lucica Susanu in lacrimi, dupa ce a gatit pentru cei patru jurați, dar și cum au reacționat bucatarii!

Cristina Șișcanu, primele declarații dupa moartea tatalui. Vedeta a izbucnit in lacrimi: ”Dorul este cumplit” / VIDEO

13:35, 11.03.2024 - Cristina Șișcanu trece prin momente foarte grele, dupa ce tatal ei s-a stins din viața. Prezentatoarea a facut și primele declarații cu privire la trecerea in lumea celor drepți a parintelui sau, marturisind cat de dificil ii este sa faca fața pierderii.

Mireasa - Capriciile iubirii. Probleme intre Laura și doamna Daniela. Concurenta a izbucnit in lacrima, in urma discuției

22:31, 26.02.2024 - Laura și Cristian de la Mireasa sunt primii concurenți care s-au declarat un cuplu in competiție, iar de curand au aparut și primele probleme intre tanara și mama iubitului ei. Doamna Daniela a dat de ințeles ca e mai apropiata de Andrada, in timp ce fiul ei are o relație cu Laura.

Mireasa - Capriciile iubirii. Dediș, prins intre Eliza și Delia. Sfaturile pe care i le-a dat o alta concurenta, Iuliana, cu privire la intreaga situație: „Sunt la doua capete”

22:05, 09.02.2024 - Dediș a avut doua intalnire cu Delia, dar in același timp, vrea sa o cunoasca mai bine și pe Eliza, despre care spune ca nu a aflat foarte multe, dar i-a starnit interesul. Concurentul a stat de vorba cu o alta fata, Iuliana, despre intreaga situație.

Mireasa - Capriciile iubirii. Ce ar schimba Silviu, dupa ce a fost eliminat. Concurentul regreta ca nu a putut sa interacționeze mai mult cu fetele: „Am conștientizat ca...”

21:40, 09.02.2024 - Ediția de astazi de la Mireasa a adus o eliminare in randul baieților. Silviu a obținut cele mai puține voturi, prin urmare, a parasit competiția. Tanarul spune ca și-ar fi dorit sa aiba șansa sa le cunoasca mai bine pe fete, dar a ajuns sa fie implicat in tot felul de conflicte.


Ce parere ai despre aceasta stire?