Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Nicky Mitea a făcut botez în mare secret! Fotografii EXCLUSIVE

Publicat:

, unul dintre cei mai talentați fotbaliști de la noi, trece, in aceasta perioada prin momente mai mult decat minunate. iar asta pentru ca, de curand, a avut parte de cel mai important eveniment din ”cariera” de tata, cariera care, spune el, este cea mai frumoasa din viața lui.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Primaria ține la secret cine a caștigat contractul de peste 2 milioane de lei pentru Zilele Constanței 2024: In an electoral, autoritatea locala a alocat de doua ori mai mulți bani pentru organizarea evenimentului decat in anul precedent

21:15, 14.05.2024 - Cu trei zile inainte de startul Zilelor Constanței, primaria ține la secret cine a caștigat contractul atribuit pentru organizarea evenimentelor. In an electoral, autoritatea a alocat de doua ori mai mulți bani pentru acest eveniment decat anul trecut. Procedura de atribuire a contractului nu a fost…

Cum a aparut Sinaia, statiunea preferata a regilor Romaniei. Istoria orașului ascunde un secret fascinant

16:15, 26.04.2024 - Considerata perla Romaniei, celebra stațiune montana Sinaia are și astazi același parfum de acum cateva 300 sute de ani, dar și dupa venirea Regelui Carol aici și punea prima caramida la temelia celebrului Castel Peleș. De altfel, istoria acestei stațiuni este strans legata și de Casa Regala a Romaniei.…

Frații Stoica, declarații exclusive despre cele mai grele momente din cariera! "Dumnezeu m-a impins din spate" / VIDEO

22:50, 18.04.2024 - Frații Stoica fac declarații exclusive despre cele mai grele momente prin care au trecut in sport. Cum a inceput cariera celor doi, dar și cum a fost drumul spre succes. Andrei și Bogdan Stoica vorbesc despre provocarile prin care au trecut.

Star Matinal. Sacrificiile pe care le-au facut frații Stoica pentru a avea succes in sport. Andrei și Bogdan, declarații exclusive despre o cariera de 20 ani: ”La un asemenea efort...”

11:20, 16.04.2024 - Andrei Stoica și Bogdan Stoica se bucura de un succes incredibil in sport. Nimic nu vine gratuit in viața, astfel ca și freații Stoica au fost nevoiți sa faca sacrificii uriașe timp de 20 de ani, in care s-au dedicat carierei lor. Acum, cand au ajuns pe culmile succesului, au facut declarații despre…

Ce se intampla in procesul Nabei Salem! Femeia care a dat-o in judecata face declarații exclusive

23:45, 06.04.2024 - Ce se intampla in procesul Nabei Salem cu femeia care a dat-o in judecata pentru cadouri. Dosarul a avut un nou termen, iar Rubi, cea despre care Naba a spus ca i-a fost iubita, face declarații exclusive.

Știrile Antena Stars. Ce avere a acumulat Adriana Lima de-a lungul anilor. Are o cariera de succes in modeling

16:55, 05.04.2024 - Adriana Lima s-a facut remarcata inca de la 13 ani și a ajuns sa aiba o cariera de model pe plan internațional. A activat la Victoria's Secret timp de 19 ani, iar popularitatea sa a crescut major. De-a lungul anilor a avut și numeroase proiecte care i-au rotunjit veniturile in conturi.

Fiul lui Adrian Paunescu, scandal pe bani cu firmele care ar fi „uitat” sa-l plateasca / Detalii exclusive

22:55, 28.02.2024 - Andrei Paunescu a deschis, recent, un proces, impotriva mai multor persoane juridice, printre care și Clubul Rapid, Metrorex și CFR, solicitand ca respectivele companii sa ii plateasca banii cuveniți.


Ce parere ai despre aceasta stire?