Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Nepoata lui Florin Salam, momente grele după moartea tatălui! Bianca nu poate accepta că părintele său nu mai e. ”Încă îl am la apeluri favorite”

Publicat:

Au trecut aproape doua luni de cand , fratele lui , s-a stins din viața. Aceasta perioada e extrem de grea pentru familie, dar mai ales pentru fiica lui care l-a vazut mereu pe barbat unul dintre cei mai puternici oameni! Bianca nu poate accepta ca s-a stins din viața! 

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Acces Direct. Minunea traita de Andreea Popescu dupa moartea tatalui sau! Cum i s-a schimbat viața vedetei: „Mi-am pus intrebari” / VIDEO

19:41, 03.05.2024 - Andreea Popescu a trecut printr-o schimbare radicala dupa ce tatal ei a murit, in urma cu 10 de ani. Vedeta a inceput sa-și puna mai multe intrebari cu privire la existența sa, motiv pentu care și-a gasit alinare in Divinitate.

Mihaela Calin, prezentatoarea Observatorului, despre viața de mamica! Care au fost cele mai grele momente pentru jurnalista / VIDEO

22:50, 24.04.2024 - Mihaela Calin, prezentatoarea Observatorului de la Antena 1, vorbește despre viața de mamica. Care au fost cele mai grele momente pentru jurnalista, dar am aflat și regula pe care ea și soțul ei și-au impus-o.

Momente grele pentru mama lui Gabi Stangau. S-au implinit șase saptamani de la moartea violonistului, dar și șase ani de cand și-a pierdut soțul: „Cui m-ați lasat...” / FOTO

21:45, 28.03.2024 - Familia lui Gabi Stangau trece prin momente cumplite. Au trecut șase saptamani de cand violonistul a murit, in urma accidentului de ATV. De curand, s-au implinit și șase ani de cand tatal lui s-a stins din viața. Mama lui Gabi Stangau este copleșita de durere.

Florin Salam, reținut de polițiști pentru 24 de ore in arest! Momente grele pentru celebrul manelist

09:15, 14.03.2024 - Lovitura grea pentru Florin Salam, dupa ce a fost ridicat de acasa de polițiști! Celebrul manelist a fost reținut in arest pentru 24 de ore! Cunoscutul artist trece prin momente grele și este audiat in aceste clipe de oamenii legii.

Știrile Antena Stars. Daniel Buzdugan, marturisiri dureroase despre pierderea tatalui. Era live cand a aflat ca parintele lui a murit

18:00, 13.03.2024 - Daniel Buzdugan a facut marturisiri dureroase despre pierderea tatalui. Prezentatorul era live in momentul in care a aflat ca parintele lui s-a stins din viața. Iata ce declarații a facut cu privire la acest subiect delicat din viața lui!

Ce mesaj a postat fratele Fanicai, la aproape 15 ani de cand soția lui Florin Salam s-a stins din viața. La ce, sau la cine face referire barbatul: "A venit randul sa-ți fac dreptate..." / VIDEO

12:16, 07.03.2024 - La aproape 15 de cand Fanica, cea care a fost soția lui Florin Salam, s-a stins din viața, fratele acesteia a transmis un mesaj controversat pe rețelele de socializare. La ce, sau la cine face referire barbatul in postarea sa.

Devastata de moartea fulgeratoare a tatalui, artista iși urla durerea! Primele declarații ale cantareței, dupa ce parintele ei s-a stins: ”Plang non stop, e cumplit”

10:30, 15.02.2024 - O cantareața de la noi trece prin cele mai grele clipe, asta dupa ce in urma cu doar cateva zile și-a inmormantat tatal. Artista de muzica populara e devastata de durere și abia daca iși mai poate gasi cuvintele. Vedeta susține ca nu se aștepta niciodata sa ramana fara tata atat de devreme și atat de…

A murit „parintele” metroului din București. Octavian Udriște s-a stins din viața la varsta de 88 de ani / FOTO

10:50, 13.02.2024 - S-a stins din viața Octavian Udriște, cel caruia i se mai spunea și „parintele” metroului din București. Unul dintre cei mai importanți ingineri romani din domeniul cailor ferate a murit la varsta de 88 de ani.


Ce parere ai despre aceasta stire?