Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Nelu Tătaru îi încurajează pe părinți să-și vaccineze copiii: „Sunt boli pentru care există soluții eficiente, spre deosebire de SARS Cov 2”

Publicat:

, , incurajeaza parintii sa colaboreze cu autoritatile medicale si medicii de familie pentru accelerarea imunizarii copiilor, in cadrul Programului national de vaccinare, noteaza Agerpres.Exista o serie de boli infectioase pentru care exista solutii eficiente de prevenire, spre deosebire de infectia cu SARS Cov 2, si este important sa le utilizam pentru a asigura sanatatea copiilor nostri. , ministrul sanatații:Ministerul Sanatatii precizeaza ca detine stocurile necesare pentru asigurarea vaccinarii impotriva rujeolei-rubeolei-oreionului, a difteriei-tetanosului-poliomielitei,…

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

ANALIZA | Haos in campania de vaccinare antigripala 2023-2024. Ministerul nu are date despre 700.000 de doze ieșite din farmacii. „Mulți l-au administrat la o asistenta pe scara blocului”

12:00, 04.05.2024 - Modificarile legislative realizate de Ministerul Sanatații in domeniul vaccinarii antigripale, la finalul anului trecut, nu par sa fi avut rezultatele scontate. In campania de imunizare 2023-2024 s-au inregistrat doar 1,1 milioane de vaccinari, o scadere cu aproape 30% fața de acum cinci ani și cu 70%…

Aradenii nu mai vor sa isi vaccineze copiii

15:45, 16.04.2024 - Din 244 de copii nascuți in iulie 2021 și evaluați in februarie 2023 (vaccinarea la 18 luni), 191 nu au schema completa de vaccinare. In jumatate din cazuri, vaccinarea nu s-a efectuat din cauza refuzului parinților.

Cristina Burciu, deputat PNL de Cluj: „Programul național «Primul student in familie» incurajeaza absolvirea cursurilor universitare și integrarea tinerilor in societatea activa”

15:45, 04.04.2024 - Conducerea PNL a Ministerului Educației a elaborat un apel de proiecte in vederea accesarii finanțarii Programului național „Primul student in familie”, demers concludent ce iși propune stimularea tinerilor pentru a urma cursurile universitare, anunța deputatul PNL de Cluj Cristina Burciu.

Un important organism medical din SUA incurajeaza medicii stresați sa foloseasca ChatGPT pentru a-și ușura munca

14:55, 27.03.2024 - Academia Americana a Medicilor de Familie incurajeaza medicii stresați sa foloseasca ChatGPT pentru a-și ușura munca, dupa ce un studiu a aratat ca in doar in patru din cele 140 de raspunsuri AI evaluate au fost detectate inexactitați grave, potrivit Daily Mail Online.

5 soluții eficiente atunci cand copiii iți raspund obraznic

00:20, 20.03.2024 - A avea de-a face cu un copil care da mereu replica este una dintre multele provocari pentru un parinte. Deși uneori poate fi enervant și chiar lipsit de respect, este important sa avem o atitudine de toleranța și compasiune.

Institutul National de Sanatate Publica face apel la vaccinarea copiilor. "Este cea mai sigura metoda pentru a va proteja copiii"

20:21, 05.03.2024 - Institutul National de Sanatate Publica face un nou apel la vaccinarea copiilor. Imunizarea prin vaccinare este cea mai sigura metoda de protejare a copiilor, transmit specialiștii. Rujeola, difteria și tetanosul sunt doar 3 dintre cele 11 boli infecțioase pentru care vaccinul este gratuit in Romania,…

Sanatatea orala a copiilor. Reguli pentru o igiena orala corecta

13:50, 26.02.2024 - Sanatatea orala a copiilor joaca un rol important dezvoltarea lor generala. Ingrijirea adecvata a dinților și a gingiilor incepe inca din primii ani de viața și este esențiala pentru a preveni problemele dentare. Respectarea unor reguli simple pentru o igiena orala contribuie și la formarea unor obiceiuri…


Ce parere ai despre aceasta stire?