Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Nelu Ploieşteanu i-a împodobit mormântul fiului! Declaraţii sfâşietoare, la un an şi jumătate de la tragedie

Publicat:

Se apropia ziua lui de nastere, insa sufletul ii este sfasiat in bucatele in prag de sarbatori. Cum i-a aranjat mormantul fiului sau, care a pierdut lupta cu viata la doar 32 de ani?

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Costel Corduneanu și-ar fi sarbatorit ziua de naștere. Adrian „Beleaua” Corduneanu, declarații sfașietoare la mormantul fratelui: „Te iubim cu toții”

09:15, 23.04.2024 - Astazi ar fi trebuit sa fie o zi de sarbatoare in familia lui Costel Corduneanu. Interlopul ar fi implinit 55 de ani. Rudele nu iși pot reveni din șoc și nu au uitat de acest moment important, așa ca au mers la mormantul lui. Cu greu poate accepta moartea fratelui și Adrian „Beleaua” Corduneanu, care…

Iubita lui Mile Povan, declarații sfașietoare la mai bine la o luna de la moartea artistului: „Știu ca vei fi langa mine”. Roxana este copleșita de durere / FOTO

11:40, 06.04.2024 - Au trecut cinci saptamani de cand Mile Povan a murit, dar familia sufera cumplit. Iubita lui, care i-a fost alaturi in ultimii ani, este copleșita de durere. Roxana iși dorește sa ii pastreze amintirea vie artistului care a murit fulgerator.

Familia studentei de la Medicina, ucisa de iubit, in Timișoara, declarații sfașietoare: „Ma copleșește durerea, n-am cuvinte”. Mirel a ucis-o pe Andreea cu 30 de lovituri de cuțit

20:21, 24.03.2024 - Familia Andreei, tanara ucisa de iubit, in Timișoara, iși revine cu greu de cand a aflat cum a murit studenta de la Medicina. In timp ce parinții și apropiații o plang pe Andreea, iubitul ei, Mirel Dragomir, și-a recunoscut fapta ieri și este in arest preventiv.

Fratele lui Marius Țepeliga, lautarul mort dupa o lunga suferința, declarații sfașietoare. Ciprian, copleșit de durere: „Mi-e dor de tine”

17:25, 22.03.2024 - Au trecut doua saptamani de cand Marius Țepeliga, lautarul care s-a luptat cu o boala grava, a murit. Familia trece prin momente cumplite și cu greu poate accepta faptul ca nu le mai este alaturi fizic. Lautarul avea un frate, pe Ciprian, cu care se ințelegea de minune.

Tatal celor trei copii morți in incendiul din Bologna a facut primele declarații! Fostul soț al Ștefaniei este in șoc: ”Trebuia sa ii...”

12:50, 18.03.2024 - Tatal copiilor morți din Bologna a rupt tacerea! Barbatul este devastat de durere și trece prin momente cumplite de cand a aflat de tragedie. Acesta nu mai locuia cu mama copiilor lui, ci a aflat ca Ștefania și micuții au murit la puțin timp de la tragedie. Barbatul a facut primele declarații.

Vecinii mamei și fiului gasiți morți in casa in Targu Mureș, declarații halucinante. Ce se intampla in locuința lor, in ultimul an: ”E vorba de ceva tragic”

10:05, 17.02.2024 - In urma cu o zi, o mama și fiul ei au fost gasiți morți in casa, in Targu Mureș. Cadavrele lor erau deja in stare de putrefacție, iar anchetatorii cerceteaza cazul. Vecinii celor doi au facut declarații halucinante despre viața pe care o aveau cei doi și despre ce se intampla in locuința lor.

Profanare a odihnei eterne: mormantul fostului presedinte argentinian și al fiului sau au fost vandalizate

05:25, 16.02.2024 - Mormantul fostului presedinte argentinian Carlos Menem (1989-1999) si al fiului sau Carlos Jr a fost vandalizat impreuna cu alte o suta de morminte in cimitirul islamic din Buenos Aires, a anuntat joi Asociatia arabo-islamica din Argentina (AAAI), noteaza AFP, citat de Agerpres. Atacul nocturn, care…

Alina Eremia, primele declarații despre crima de la petrecerea vedetelor. Cantareața neaga prezența sa la eveniment: ”Este o tragedie”

21:55, 11.02.2024 - Crima de la petrecerea vedetelor din județul Dambovița a șocat pe toata lumea. Deși se anunța un eveniment cu fast, unde nume cunoscute din showbizul romanesc au fost prezenta, moartea unui barbat ucis cu lovituri de maceta, a ingrozit pe toata lumea. Deși s-a scris și despre prezența Alinei Eremia,…


Ce parere ai despre aceasta stire?