Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

NATO vrea să-şi reducă prezenţa în Afganistan de la 16.000 la 12.000 de militari

Publicat:

NATO vrea sa-si reduca masiv prezenta in Afganistan, de la 16.000 la 12.000 de militari, a declarat marti secretarul general al Aliantei Nord-Atlantice, , pentru postul german de televiziune ZDF, transmite DPA.

SUA si insurgentii talibani au semnat sambata, la Doha, un acord care prevede o perioada de 14 luni pentru retragerea deplina a fortelor internationale din Afganistan si eliberarea a 5.000 de prizonieri talibani in schimbul celor 1.000 de membri ai fortelor afgane detinuti de rebeli.

Talibanii au anuntat inca de luni ca pun capat armistitiului partial…

Citeste articolul mai departe pe agerpres.ro…  

Sursa articol: agerpres.ro


Stiri pe aceeasi tema

Stoltenberg a zburat cu un avion de lupta german deasupra Marii Baltice: Am vazut cum e protejat spațiul aerian al NATO

18:15, 25.04.2024 - Secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, a scris joi, pe platforma X, ca a zburat cu un avion de lupta german deasupra Marii Baltice. El susține ca astfel a fost „martor direct la modul in care forțele aeriene germane ajuta la protejarea spațiului aerian al Aliantei Nord-Atlantice”. 

Acord in cadrul NATO asupra trimiterii de sisteme de aparare antiaeriana in Ucraina

19:35, 19.04.2024 - Statele membre NATO au ajuns la un acord cu privire la trimiterea de sisteme de aparare antiaeriana suplimentare in Ucraina, printre care baterii de rachete Patriot, a anuntat vineri secretarul general al Aliantei Nord-Atlantice, Jens Stoltenberg, transmit AFP si Reuters.

Stoltenberg: NATO trebuie sa asigure un ajutor militar previzibil pe termen lung pentru Ucraina

15:05, 03.04.2024 - NATO trebuie sa fie capabila sa ofere asistenta "previzibila" pe termen lung Ucrainei in fata agresiunii ruse, a declarat miercuri secretarul general al Aliantei Nord-Atlantice, Jens Stoltenberg, la Bruxelles, relateaza AFP si Reuters.

Jens Stoltenberg e suparat ca țarile NATO nu furnizeaza suficiente muniții Ucrainei: „Acest lucru are consecinte pe campul de lupta”

15:50, 14.03.2024 - Tarile membre ale NATO nu furnizeaza "suficiente munitii" pentru Ucraina, iar acest lucru are "consecinte in fiecare zi pe campul de lupta", a avertizat joi secretarul general al Aliantei Nord-Atlantice, Jens Stoltenberg, citat de France Presse, scrie Agerpres.

Stoltenberg, despre aderarea Suediei la NATO: un eșec pentru Putin

14:10, 11.03.2024 - Aderarea Suediei la NATO este un eveniment „istoric” si demonstreaza ca liderul autoritar rus Vladimir Putin a „esuat” in tentativa sa de a slabi Alianta, a apreciat luni secretarul general al Aliantei Nord-Atlantice, Jens Stoltenberg.

Aderarea Suediei la NATO este un eveniment istoric: Vladimir Putin a eșuat

13:45, 11.03.2024 - Aderarea Suediei la NATO este un eveniment ''istoric'' si demonstreaza ca presedintele rus Vladimir Putin a ''esuat'' in tentativa sa de a slabi Alianta, a declarat luni secretarul general al Aliantei Nord-Atlantice, Jens Stoltenberg, relateaza AFP, potrivit Agerpres. ''Atunci cand presedintele Putin…

Schimbare in discursul șefului NATO: Ucraina are dreptul de a lovi tinte rusesti din afara teritoriului ei

17:45, 23.02.2024 - Ucraina are dreptul de a lovi "tinte militare rusesti din afara Ucrainei", in conformitate cu dreptul international, a declarat secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg. Comentariile recente sunt o premiera și arata o schimbare in retorica șefului Alianței Nord-Atlantice, de la inceputul razboiului,…

Execuție publica pe stadion, sub privirile a mii de oameni. Doi barbați, uciși prin impușcare de talibani

10:25, 23.02.2024 - Talibanii aflați la putere in Afganistan au efectuat joi o dubla execuție publica pe un stadion din sud-estul țarii, unde rudele unor victime au tras focuri de arma asupra celor doi condamnați, sub privirile a mii de oameni.


Ce parere ai despre aceasta stire?