Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Natalia Oreiro revine în telenovele, după șapte ani de pauză (VIDEO)

Publicat:

La 15 ani distanta de rolul baietoasei Milagros din telenovela "Inger salbatic", joaca rolul principal intr-o noua telenovela argentiniana.

Telenovela "Solamente vos" ("Doar tu") a inceput sa fie difuzata pe 21 ianuarie 2013 de canalul si marcheaza revenirea in televiziune dupa sapte ani de absenta, scrie www.eldiario24.com, potrivit Mediafax.

Natalia (35 de ani) joaca rolul unei coafeze care ii va schimba viata dirijorului unei orchestre de muzica de camera, tata a cinci copii si recent parasit de sotie.…

Citeste articolul mai departe pe b1.ro…  

Sursa articol: b1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Parada de moda a casei Victoria's Secret revine in toamna dupa o pauza de sase ani VIDEO

11:06, 16.05.2024 - Celebra parada anuala a casei de moda Victoria's Secret, care aduce pe podium supermodele purtand sutiene incrustate cu bijuterii si aripi de inger, va reveni in aceasta toamna dupa o pauza de aproape sase ani.

Parada de moda a casei Victoria's Secret revine dupa o pauza de sase ani

09:35, 16.05.2024 - Celebra parada anuala a casei de moda Victoria's Secret, care aduce pe podium supermodele purtand sutiene incrustate cu bijuterii si aripi de inger, va reveni in aceasta toamna dupa o pauza de aproape sase ani, informeaza Reuters.

Papa Francisc revine in Veneția dupa o pauza de șapte luni

07:15, 28.04.2024 - Papa Francisc, in varsta de 87 de ani, este asteptat, duminica, la Venetia pentru o vizita fulger, prima sa deplasare in afara Romei in ultimele sapte luni, din cauza starii sale de sanatate precare, relateaza AFP, citat de news.ro.

Rafael Nadal revine la ATP Barcelona – Primul meci oficial dupa trei luni de pauza

18:25, 15.04.2024 - Deși sub semnul intrebarii din cauza problemelor medicale, participarea lui Rafael Nadal la turneul „ATP 500” de la Barcelona a fost confirmata, iar ibericul va debuta impotriva italianului Flavio Cobolli.

Simona Halep revine pe teren dupa un an si jumatate. Joaca la Miami Open, marți, de la ora 22.00

11:05, 19.03.2024 - Simona Halep revine pe teren dupa un an si jumatate. Beneficiara unui wild card, Halep va juca in primul tur de la Miami Open, marti, de la ora 22.00, impotriva spaniolei Paola Badosa, locul 73 mondial, informeaza news.ro. Citește și: Plafonarea adaosurilor la preturile alimentelor de baza, pana la…

Cand incepe „Batem Palma?”, sezonul 3 la Pro TV. Emisiunea revine cu o noutate: cutia 25

15:40, 18.03.2024 - „Batem Palma?”, sezonul 3 incepe pe 1 aprilie la Pro TV. Emisiunea prezentata de Cosmin Seleși vine și cu o noutate: misterioasa cutie 25 intra in joc. Dupa doua sezoane, 150 de concurenți au fost deja extrași de catre calculator, iar aceștia au caștigat premii in valoare de peste 1.500.000 de lei,…

Dupa 40 de ani, actorul Vlad Radescu revine pe scena intr-un nou rol, cel al tatalui lui Ciprian Porumbescu

17:20, 05.03.2024 - Indragitul actor Vlad Radescu, cunoscut pentru rolul sau memorabil din filmul biografic „Ciprian Porumbescu” din 1973, revine pe scena intr-un nou rol, cel al tatalui compozitorului, Iraclie Porumbescu. Rolul lui Ciprian Porumbescu este interpretat de tanarul actor, Emilian Marnea. Alaturi de el, Alexandra…

Ginecologul care joaca rolul lui Zalmoxis. Primul sau film a fost premiat la Hollywood VIDEO

22:55, 20.02.2024 - La cei 84 de ani a jucat deja in primul film, „In umbra lui Shakespeare”, produs de baimareanul Walter Ubelhart, care este și autorul carții cu același nume. Acum se fac filmarile pentru al doilea film, „Zalmoxis – spiritul lupului”, unde are rolul principal.


Ce parere ai despre aceasta stire?