Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Narcisa a lui Guţă, revoltată pe propria mamă: "Toată lumea din familie m-a iubit doar pentru bani"

Publicat:

Dupa o perioada de liniste, Narcisa a lui Guta a intrat într-un nou scandal. Mama ei a iesit în fata unei lumi întregi si si-a spus povestea tragica de viata si relatia dificila pe care o are cu fiica ei, care refuza sa o ajute la batrânete. 

, , a venit în platoul echipei "" si a vorbit despre situatia dificila si mizera în care se afla si cum traieste de pe o zi pe alta, din mila oamenilor din fata bisericii. 

Mama Narcisei s-a plâns de faptul ca propria

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Acces Direct. Doi parinți, lasați pe drumuri de propria fiica. Varstnicii se tem ca vor ramane fara un acoperiș deasupra capului: "Am ajutat-o..." / VIDEO

18:35, 14.05.2024 - Deși poate parea greu de crezut, doi parinți care au ajuns la varsta de aproape 80 de ani ar putea ramane pe drumuri pentru ca una dintre cele doua fete ale lor a reușit sa vanda, prin diferite tertipuri, tot ce le aparținea.

Acces Direct. Scandal in lumea buna a medicilor. Ramona a trait un coșmar alaturi de soțul ei timp de 20 de ani: „L-a dat pe copil afara din casa” / VIDEO

20:00, 13.05.2024 - Ramona a trait un coșmar cu fostul soț. Cei doi au fost casatoriți timp de 22 de ani, dar viața de cuplu nu a fost deloc una armonioasa. Barbatul, de profesoe medic, a fost violent atat cu copiii, cat și cu partenera de viața, astfel ca a impins-o la divorț.

Copilul din imagine a ajuns puternic in toata lumea. Il recunoști pe cel mai iubit actor al planetei?

09:40, 13.05.2024 - In imaginea de mai sus era doar un copil, alaturi de mama lui. Timpul a trecut, iar acum este unul dintre cei mai renumiți și actori din toata lumea. Cu siguranța l-ați vazut pe micile ecrane cel puțin o singura data. Il recunoașteți? Cine este celebrul actor din imagine? Copilul din imagine a jucat…

Acces Direct. Mari, victima in propria casnicie? Soțul tinerel i-ar fi cheltuit toți banii: „Am facut plangere” / VIDEO

17:30, 10.04.2024 - Mari ar fi trait un coșmar in casnicia cu Dorel. Barbatul ar fi cheltuit banii familiei in scopuri personale și ar fi fost violent cu femeia, imediat dupa ce a avut loc cununia civila. Cum se apara acesta!

Star Matinal. Ce pretenții are Cristina Belciu de la viitorul ei iubit! Vedeta vrea sa iși formeze o familie: ”Vreau sa vad in el...” / VIDEO

09:15, 01.04.2024 - Cristina Belciu vrea sa devina mama! Vedeta știe exact ce iși dorește de la viitorul iubit și cauta un barbat care sa indeplineasca toate condițiile. Dupa mai multe dezamagiri in dragoste, Cristina Belciu nu mai este dispusa sa faca compromisuri! Iata cu arata barbatul perfect pentru ea.

Acces Direct. Tatal Andreei, studenta din Timișoara ucisa de iubit, i-a presimțit moartea. Declarația facuta de parintele victimei: ”Nu mai invie!”

18:45, 25.03.2024 - Moartea Andreei, studenta din Timișoara care a fost ucisa de iubit, a șocat intreaga țara. Tanara de 20 de ani și-a pierdut viața in urma unui acces de furia partenerului ei. Tatal acesteia este sfașiat de durere și a oferit o declarație dureroasa.

Acces Direct. Ionela, la un pas de a ramane fara doi dintre copii. Fostul ei iubit ar fi fost de acord ca micuții sa ajunga in grija statului

18:35, 22.03.2024 - Ionela a ajuns la capatul puterilor de cand a decis sa se desparta de tatal celor doi copii. Femeia mai are un copil și dintr-o relație anterioara, iar de curand, barbatul ar fi semnat ca nu ii vrea pe cei mici. Copiii ar putea ajunge in grija statului sau ar putea fi dați spre adopție.

Dezvaluiri socante facute de Ion Tiriac! Ce a putut face magnatul cu propria avere. Marturia care va surprinde pe toata lumea

08:16, 15.03.2024 - Dezvaluiri socante facute de Ion Tiriac! S-a aflat ce a putut sa faca magnatul cu propria sa avere. Ion Tiriac este al doilea cel mai bogat roman in 2024, cu o avere de aproximativ doua miliarde de dolari.Vezi AICI ce a putut sa faca Ion Tiriac cu propria sa avere..


Ce parere ai despre aceasta stire?