Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Muzeu al copilăriei, în Păcurari? Clădirea este într-o stare jalnică în prezent

Publicat:

din Iasi au anuntat ieri, in cadrul unei conferinte de presa organizate la din Pacurari, ca in acest moment lucreaza la un proiect de restaurare a conacului, cladirea urmand sa fie transformata intr-un muzeu dedicat copiilor. , situata vizavi de , locuita pana de curand ilegal de romi, a trecut in administrarea Ateneului in urma deciziei luate de catre consilierii locali in cad (...)

Citeste articolul mai departe pe ziaruldeiasi.ro…  

Sursa articol: ziaruldeiasi.ro


Stiri pe aceeasi tema

Incendiu la Copenhaga: In ce stare se afla cladirea Bursei de Valori

14:31, 17.04.2024 - Jumatate din cladirea Bursei de Valori din capitala Danemarcei, Copenhaga, cu o vechime de 400 de ani, unde a izbucnit un incendiu devastator, a fost salvata, insa interiorul a fost grav afectat de apa. Purtator de cuvint al serviciilor de urgența din capitala, Frank Trier Mikkelsen, a declarat ca pompierii…

(video) Incendiu uriaș in Copenhaga: Flacarile au cuprins cladirea-muzeu a Bursei, turla de 56 de metri s-a prabușit

13:30, 16.04.2024 - Un incendiu uriaș a izbucnit marți in centrul vechi din Copenhaga, Danemarca. Flacari imense au cuprins una dintre cele mai vechi cladiri, iar turla de 56 de metri inalțime a acesteia s-a prabușit, scrie digi24.ro .

Caz șocant in Iași! O fetita in varsta de patru ani a cazut intr-un iaz. Micuța e in stare grava, la spital

23:05, 05.04.2024 - Caz șocant in Iași! O fetița in varsta de patru ani a ajuns in stare grava, la Spitalul de Copii „Sfanta Maria” din Iasi, dupa ce a cazut intr-un iaz. Potrivit informațiilor, micuța a fost resuscitata de medici, iar acum este in coma și lupta sa traiasca.

(AUDIO) Iași: Eleva din jud. Botoșani care a cazut pe scari in timpul orelor de curs, in stare stabila

15:11, 02.04.2024 - Eleva din județul Botoșani, care a cazut ieri pe scari in timpul orelor la școala, și care in cursul serii a fost transportata de la Dorohoi la Iași, este in stare stabila și se recupereaza repede. Managerul Spitalului de Neurochirurgie din Iași, Lucian Eva, a precizat ca in urma evaluarii imagistice,…

Comoara neașteptata ascunsa la subsolul unui muzeu din Iași. Ce au descoperit mai mulți elevi in cladirea misterioasa

12:05, 23.03.2024 - Locul unde a fost descoperita comoara, despre care nici localnicii nu stiu prea multe, a fost insa premiat international. Iar pentru cativa elevi norocosi a devenit mediul perfect pentru o lectie de chimie.

(AUDIO) Iași: Taxe și impozite pe cladiri aflate in stare de degradare, majorate cu 500%

18:45, 28.02.2024 - In municipiul Iași, taxele și impozitele pe cladirile și terenurile care sunt in proprietatea personala ale unor cetațeni și care se afla in stare de degradare au fost majorate de cinci ori. Primarul Mihai Chirica a precizat ca, in anii anteriori, au fost trimise mai multe avertismente proprietarilor,…

Persoana in stare grava, intoxicata cu fum, scoasa dintr-un apartament din Iași

11:15, 02.02.2024 - Un imobil din Iași a fost inundat cu fum, vineri dimineața, din cauza unui incendiu, iar din interior au fost scoase doua persoane, din care una este inconștienta, ca urmare a intoxicației cu fum.

(foto) Intervenție la limita vieții: Un tanar din Drochia, in stare critica dupa un accident, transportat cu SMURD in Chișinau

15:20, 31.01.2024 - Un tanar de 22 de ani, din satul Zgurița, raionul Drochia, in stare critica a fost transpostat astazi la Chișinau de un echipaj aero - medical SMURD de la Iași. Baiatul a suferit diverse traumatisme in urma unui accident rutier.


Ce parere ai despre aceasta stire?